2777
2789

خیانت ببینی نمیدونم حالمو امشب به چی توصیف کنم فقط میدونم انگار روحی تو تنم نیست خیانت نکنی و خیانت ببینی خوبی کنی و بدی ببینی نمیدونم چجوری میخواد این درد امشب فراموش بشه نمیدونم چجوری میخوام فراموش کنم یا کی هیچیو نمیدونم فقط میشه تو یک کلمه حال دلمو یکم آروم کنید من چیکار کنم الان بااین قلبم دلم درد اومده ای کاش این حال قسمت دشمن آدم نشه دلم بد شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی خیانت دیدی شوهر یا نامزد طرف کیه

دوستی که هفت سال باهاش بودم قرار بود همه چیمون باهم رسمی بشه ولی یک بار پنهون کاری کرد دستش برام رو شد بخشیدم به ده روز نکشید دوباره فهمیدم داره چیکار میکنه دختر کنار من بهش زنگ زد دیگه همه چیو تموم کردم حالم اصلا خوب نیست فقط میخوام فراموشی بگیرم 

ضربان قلبم رو هزاره انگار گوشام داغ شدن بدنم یخ کرده چیکار کنم با دلم 

برو با صوت منشاوی سوره ی یاسین. رو بخون و گوش بده

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
دوستی که هفت سال باهاش بودم قرار بود همه چیمون باهم رسمی بشه ولی یک بار پنهون کاری کرد دستش برام رو ...

تا چ اندازه ب هم نزدیک بودین در هر صورت بیخیالش شو دنیا پر است از این چیزا خب خودشو نشون داد

کاربر مرد

من قرآن خیلی حال دلمو خوب میکنه چون کلام خداست

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
تا چ اندازه ب هم نزدیک بودین در هر صورت بیخیالش شو دنیا پر است از این چیزا خب خودشو نشون داد

خیلی زیاد🙂 چیزی کم نداشت بگم بخاطر اون کمبود رفت فقط نمیدونم چجوری میخوام فراموش کنم

عزیزم خیانت شده مثل نق  و نبات مرد ۵۰ ساله با دوتا بچه به زنش خیانت میکنه حالا تو اینجور رابطه ها که خیلی هم دور از انتطار نیست... من خودم طعمش چشیدم از زهر تلخ تره دسته دسته موهام از استرس می‌ریخت... ولی زمان و قوی بودن خودت همه چیزو حل میکنه ..یا شایدم‌کمرنگ تر میکنه

چند سالته عزیزم؟

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
بنده خدا مجرد بوده ولش کن  عقد کرده شرعی رسمی قانونیت که نبوده  چند سالته اینقدر ساده لو ...

چون هیچ جا براش کم نزاشتم دلم به حال خودم میسوزه انقد احمق بودم تو این هفت سال کاری نکردم دانشگاه میرفتم هیچ حاشیه نداشتم دوست آشنا همه جا خودشم میدونست گوشیم همش دستش بود ولی اون من ۲۲سالمه اونم ۲۷ از راهنمایی باهاش آشنا شدم