2777
2789
عنوان

گیرکردم تو دوراهی ،عروسی دخترخاله یا خاهر شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا حنابندون اگه دارن برای دخترخالتوبرو عروسی رو خواهرشوهزت 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
اتفاقا حس میکنم مادرشوهرم عمدا دعوا را رانداخت که نرم ،بعد به همه بگه عروسم قهره نیومده

هر جوری نگاه کنی بهتره که بری

ولی فکر کنم برات سو تفاهم شده، چون اونجوری آبروی خودش میره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ببین کدوم رو زندگی تو اثر داره عزیزم،عروسی دخترخاله یه شبه بری یا نری برا تو اتفاقی نمی افته ولی عروسی خواهر شوهر نرفتنش ناراحتی و عواقب داره برات شک نکن،حداقلش اینه که شوهرت ازت دلخور شه

حتما برو عروسی خواهرشوهر،خیلی خانوم و نجیب هم رفتار کن

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
از لجشم شده برو

عروسی دخترخاله ام مفصله ،شوهرش هم فامیلمونه ،ولی خاهر شوهرم عروسی ساده گرفته ،حتی شام ندادن،به صرف شیرینی ،به نظرت برم عروسی خاهر شوهر نمیگن چرا نرفته عروسی دخترخاله اش ؟

قطعا خواهرشوهر..چون اگه نری هم فامیلت پشت سرت حرف درمیارن هم اینکه خانواده شوهرت تا ابد این و به روت میارن..دختر خاله عزیزه ولی تاثیرس تو زندگیت نداره..تیپ بزن و به گوشه بشین نیاز نیست برقصی

عروسی دخترخاله ام مفصله ،شوهرش هم فامیلمونه ،ولی خاهر شوهرم عروسی ساده گرفته ،حتی شام ندادن،به صرف ش ...

بببن من شب عروسی دخترخاله ام،بخاطر پسرعمه ی شوهرم که فوت شده بود همراه خانواده همسرم مراسم عزاداری بودم،یک درصد هم غصه نخوردم چرا عروسی نرفتم،چون احترام شوهرم از دخترخاله ام برام مهم تر بود

قطعا خواهرشوهر..چون اگه نری هم فامیلت پشت سرت حرف درمیارن هم اینکه خانواده شوهرت تا ابد این و به روت ...

عروسی خاهرشوهر مختصره و به صرف شیرینی ،فقط هم زنونه ،احتمالا‌ مردای دوتا خانواده هستن فقط،

بببن من شب عروسی دخترخاله ام،بخاطر پسرعمه ی شوهرم که فوت شده بود همراه خانواده همسرم مراسم عزاداری ب ...

ولی خانواده شوهرم بمون توهین کردن ،دختر خاله ام هم مثل خاهرمه ،تو خونمون بزرگ شد

عروسی خاهرشوهر مختصره و به صرف شیرینی ،فقط هم زنونه ،احتمالا‌ مردای دوتا خانواده هستن فقط،

مسئله مفصل بودن نیست عزیزم به تاثیراتش تو زندگیت فکر من..اگه هم وقت میشه هر دو رو برو

ولی خانواده شوهرم بمون توهین کردن ،دختر خاله ام هم مثل خاهرمه ،تو خونمون بزرگ شد

کاملا میفهمم چی میگی،این حس رو من به دخترعموم دارم،ولی خودت بسنج ببین نرفتن به عروسی دخترخاله ات بیشتر اذیتت میکنه ؟یا ناراحتی و احیانا بحث با شوهر و خانواده اش؟بعد تصمیم بگیر