من با یکی اشنا شدم تقریبا ۴ ماهی میشه و خب خیلی خوبه ارتباطمون ساده و دوستانه بدون مسائل جنسی
این اقا قبلا با یکی ارتباط داشته به مدت ۳ سال که ۳ سال پیش که تموم شده ولی ۳ سال پیش که این اتفاق واسش افتادا افسردگی شدید گرفته چون دختره ولش کرده و همزمان پدرش رو از دست داده و پیش روانشناس رفته تا تونسته خودشو دوباره جمعو جور کنه.
حالا بعضی وقتا الا دمدمی میشه و میگه بعضی وقتا افسردگی باعث میشه اینجوری بشم. مثلا چن روز پیش خیلی خوب بود همه چی شبش اومد گفت من نمیخوام بهت آسیب بزنمو بهم فرصت بده تو لایق بهترینهایی و از این حرفا که من حس کردم ینی جدا شیم. این اتفاق برای بار دومه ک میفتاد و من واقعا حس خیلی بدی داشتم و وقتی بهش گفتم گقت تو زیادی بزرگش کردی من بهت چیزی نگفتم که. ولی من واقعا حس میکنم یکی منو برده رو ابرا و از اون بالا پرتم کرده پایین.
نمیدونم حس میکنم بیخیاله خودش ک میگه نه ولی اصن بعضی وقتا درک نمیکنه منو. نمیدونم واقعا اون حق داره یا من ولی من واقعا حس بدی داشتم حس خواسته نشدن. بعد این اتفاق ها هم جوری رفتار میکنه ک انگار چیزی نشده اصن. امروز واقعا هرکاری کردم دیدم اصن متوجه نمیشه من ناراحتم از این اتفاق و بهش گفتم یه مدت فک کن نیستم بهم کاری نداشته باش اونم گفت باشه اذیتت نمیکنم.😭😭
چرا اینجوریه؟ چرا مردا اینجورین؟ چرا درک نمیکنن؟