2777
2789
عنوان

پارچه نخی بجای نوار بهداشتی

3271 بازدید | 25 پست

کسی استفاده میکنه بنظرتون خوبه 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

دوستم..

نه نم پس میده، باید بشوری مکافاته..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستم.. نه نم پس میده، باید بشوری مکافاته..

بخاطر عفونت دیگه نمیخام نوار استفاده کنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

پس نمیده؟ پریود من انقدر زیاده ... گاهی از مشبک پس  میده فکر نخی رو ب هیچ عنوان نمیتونم بکنم

این نوارا بدتر مریضمون میکنن خسته شدم از عفونت میخام مثل مادربزرگامون یکم زندگی کنم

بخاطر عفونت دیگه نمیخام نوار استفاده کنم

خیلی سختع

تافته بگیر خوبه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کثیف کاری داره ها... نوار و تند تند عوض کنی مشکلی پیش نمیاره

تند تند عوضم‌میکنم 😭

عفونت ک ازنوارنیست.خیلی چیای دیگه بایدمراعات بشه

چیا

یه ماما به خواهرم برای مشکل عفونت همین توصیه رو کرد و جواب هم داد . حتی گفت اگه پارچه کامل سختتونه همون نوار رو یه لایه نازک پارچه نخی هم روش بزارید و استفاده  کنید بازم خیلی جواب میده.  بعدم بندازید دور . راحت

یه ماما به خواهرم برای مشکل عفونت همین توصیه رو کرد و جواب هم داد . حتی گفت اگه پارچه کامل سختتونه ه ...

خدا کنه منم جواب بگیرم🥺

الهی فدات بشم گریه نکن😘

خدا نکنه عزیزم خیلی سخته زن بود همش مشکلاته