2777
2789
اونم عین من همش میگفت چرا وارد گوشیم شدی و فلان 

شایدم جاری بزرگه داره فیلم میاد و خودش همه چیو گفته، حاری من تو نامزدیم خیلی سعی می کرد منو پیش خانواده شوهر خراب کنه، منم باهاش قطع رابطه کردم. 

کسی که گوش وایسه اخر سر حرف خودشو میشنوه  دقیق بلد نیستم یه همچین مثالی هس  فضولی کرده خ ...

انگار توقع داره من برم به خاک پاشون بیوفتم ولی به زبون نمیاره.... من حتی اگه بدترین فحشا هم تو حریم خصوصیم به کسی بدم وقتی هیچ بی احترامی به خودش نکرده باشم حق نداره همچین کاری رو بکنه... تازه ناراحتم شده بود که چرا شوهرم به من چیزی نگفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم عین من همش میگفت چرا وارد گوشیم شدی و فلان 

جاری دومی من ک خیلی هرزست تقریبا ۴ سالی ک باهاش قهرم واصلا هیچ وصلتی باهم نداریم ن خودشون میان خونمون ون ما میریم خونشون خیلی راحت شدم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
نمیتونم نظر بدم خودم همچین کاری کردم😐💔منتها چتای جاریم و دوس پسرشو دیدم بعد ی مدت ک لو رفت احمق هم ...

این اگه چت ما با پسر رو دیده بود حیثیت نمیذاشت واسمون

میشه تعریف کنی برای عبرت هممون

جاریم همیشه حسودی میکرد ب زندگیم‌و صمیمیت بین منو شوهرم خونمون تو ی ساختمونه واحدش روبرو واحد منه هرشب یا اون دعوت من بود یا من دعوت اون خلاصه ی شب همو نمیدیدم نمیشد البته من صمیمی میشدم باهاش ی مدت میدیدم مشکوکخ بدجور از سر فضولی سراغ گوشیش رفتم ک میدونم کارم خییییلی زشت بود ولی با کمال ناباوری چتاشو با دوس پسرش دیدم و هیجااااا اینارو نگفتم بقران 

بعد ی مدت شوهرش مث من متوجه رفتارای مشکوکش میشه از خط موبایلش پرینت میگیره و همه چی رو میشه جاریمو میگیره میاره ک تکلفشو روشن کنه اون همه چیو گردن من انداخت🙁 هیچکس روبرومون نکرد همه چیو خانواده شوهرم گردن من انداختن خانواده خودم باخبر شدن اومدن منو بردن ک اگ همچین چیز هس بیایین ثابت کنین ک داداشم فوت شد و همه چی بهک ریخت بعد مراسمات منو برگردوندن سر خونه زندگیم ولی اینم بگم شوهرم ب من مثل چشماش اعتماد داره و پشت منو گرفت جلو خانوادع اش واستاد حتی ی مدت قهر بود

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

سلام رمز گوشیت رو اگر همه میدونند لااقل تمام چت هات رو همون موقع پاک کن که یه فضول اومد امار حرفاتو‌ن رو نده به  ملت

جاری رو دورش قلم سیاه بگیر فقط سلام و خدانگهدار

باهمه شون کمتا برو وبیا نه فقط جاری حیف اعصاب ووقتت نیست

مگه گوشی شما و جاریت رمز نداره؟!  چرا یه غریبه باید بهش دسترسی داشته باشه؟!

گوشی جاریم دست بچش بوده داشته بازی میکرده که این یهو ور داشته و چکش کرده . رمز گوشی منم بچه هاشون بلدن چون همیشه میدم بازی کنن .... نمیدونستم میرن جاهای خصوصیمو میبینن . 

این اگه چت ما با پسر رو دیده بود حیثیت نمیذاشت واسمون

خاک تو سرش از این حرصم گرفته ک‌کلا‌جو سازی کرده و قضیه رو ی جور بد تعریف کرده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
غلط کرده خب می گفتی برین پرینت در بیارین جوابشونو میدادی قشنگ دوباره پیش اومد بگو برید پرینت بکیرید ...

اخه اصلا از کاری که کرده بود ابراز شرمندگی نداشت پر پرو میگفت گوشیتونو گشتم دیدم... کدوم قانونی اجازه میده گوشی منو بگرده 

جاریم همیشه حسودی میکرد ب زندگیم‌و صمیمیت بین منو شوهرم خونمون تو ی ساختمونه واحدش روبرو واحد منه هر ...

وا یکی دیگه ج ن ده بوده انداخت گردن شما، شوهر الاغش کور بود مگه، حالا جاری دوست منم عکسشو فرستاده بود به یه مرده، مرده هم ازش پول میخواست تا عکسو پخش نکنه، شوهرش فهمیده بود اینم انداخت گردن خواهر شوهرش که این عکس منو فرستاده به مردا.

ای بابا...ینی یکی دیگه خطا کرده انداختن گردن تو...این دیکه چه جور منطقی هست؟!!!

اره گفته بودش پسره با من رفیق بوده من کفتم بهش مزاحم جاریم بشه اونام حرفاشو باور کردن🥺💔