سلام دوستان. راستش این موضوع رو فقط واسه دونستن نظرات اکثریت مطرح میکنم چون غریبه هستین و بی طرف. قبلا عذر میخوام اگه طولانیه یه کم ولی سعی میکنم کوتاه بگم.
غلط کرده خب می گفتی برین پرینت در بیارین جوابشونو میدادی قشنگ دوباره پیش اومد بگو برید پرینت بکیرید من پشت دخترتون حرفی نزدم از چیزی نمیترسم بعدشم مگه آبگوشت چیزه بدیه که بخوام مسخره کنم الان دیگه غذای اعیونی حساب میشع
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
نه بابا اصلا مال خیلی وقت قبل بود جاریم یه چیزیو واسه من تعریف کرده بود منم جوابش رو دادم که آره مثلا فلانی نزدیک عید بود تا ۱۱ شب بیرون بود با دخترش مثلا خرید میکردن مادرشوهر جرئت نکرد حرفی بزنه بعد واسه ما زبون داره ... اون طور دیگه تغییرش داده بود . بعدم میگم مربوط به چت های خیلی قدیمی مون بود نمیدونم چند ساعت گشته بود به اون رسیده بود
اره دیگه گوشی اونو گشته چت های من و اونو خونده ... بعدم که بحثمون شده بود دخترش یه سوتی داد و آره تو ...
باورش سخته گوشی کسی بدون رمز باشه
عجب من بودم ب همسرم میگفتم نمیگم از خانوادت ببر یا دلت تنگ نشهاما نمیتونم برم منت کشی چون واقعا این وسط بهم تهمت زدن اما اگر تو سختته با خلنوادت رابطتتو ادامه بده
خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺