2777
2789
کامل گفتم دیگه تقریبا 

غلط کرده خب می گفتی برین پرینت در بیارین جوابشونو میدادی قشنگ دوباره پیش اومد بگو برید پرینت بکیرید من پشت دخترتون حرفی نزدم از چیزی نمیترسم بعدشم مگه آبگوشت چیزه بدیه که بخوام مسخره کنم الان دیگه غذای اعیونی حساب میشع

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
اره دیگه گوشی اونو گشته چت های من و اونو خونده ... بعدم که بحثمون شده بود دخترش یه سوتی داد و آره تو ...

چ بی تربیت دخترش

الان با جاری بزرگتم قهرن یعنی؟

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جاری جماعت اصلا صمیمی نشو ،تمام

من شدم چوبشو وحشتناک‌ خوردم🫤💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

به هیچ وجه هم نرو معذرت خواهی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
درمورد دخترش هم مگه چیزی گفتین؟

نه بابا اصلا مال خیلی وقت قبل بود جاریم یه چیزیو واسه من تعریف کرده بود منم جوابش رو دادم که آره  مثلا فلانی نزدیک عید بود تا ۱۱ شب بیرون بود با دخترش مثلا خرید میکردن مادرشوهر جرئت نکرد حرفی بزنه بعد واسه ما زبون داره ... اون طور دیگه تغییرش داده بود . بعدم میگم مربوط به چت های خیلی قدیمی مون بود نمیدونم چند ساعت گشته بود به اون رسیده بود

جدا از این موضوعی که پیش اومده از من به شما نصیحت

به هیچ عنوان و مطلقا پیش جاری از خانواده شوهر هییییچی نگین نه تعریف نه تخریب باشد که رستگار شوید تامام

در درجه اول هم خوتون آرامش خاهید داشت

اصلا یکار نکن که شوهرت رو پیدا کنه بهت بگه بری پیش قدم شی، کلا ام سرد باش باهاشون ، جاریتون‌که رفته ...

بخدا شوهرم هم تا حالا وارد چت های من نشده.  بعدم به جان بچم من غذاشو مسخره نکردم بودم . کلا دنبال بهانه بود 

نه بابا اصلا مال خیلی وقت قبل بود جاریم یه چیزیو واسه من تعریف کرده بود منم جوابش رو دادم که آره &nb ...

بنظرت خود جاریت گوشی نداده ک بخونن؟

یا خودش تعریف نکرده براشون؟؟؟؟؟؟الکی بگه خودشون خوندن

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
اره دیگه گوشی اونو گشته چت های من و اونو خونده ... بعدم که بحثمون شده بود دخترش یه سوتی داد و آره تو ...

باورش سخته گوشی کسی بدون رمز باشه

اونم عین من همش میگفت چرا وارد گوشیم شدی و فلان 

عجب من بودم ب همسرم میگفتم نمیگم از خانوادت ببر یا دلت تنگ نشهاما نمیتونم برم منت کشی چون واقعا این وسط بهم تهمت زدن اما اگر تو سختته با خلنوادت رابطتتو ادامه بده