2777
2789

سلام دوستان. راستش این موضوع رو فقط واسه دونستن نظرات اکثریت مطرح میکنم چون غریبه هستین و بی طرف. قبلا عذر میخوام اگه طولانیه یه کم ولی سعی میکنم کوتاه بگم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از محرم امسال جاری بزرگترم که شهرستان هستن واسه تفریح یه هفته ای اومدن شهر ما مثلا هم خونه ما سری بزنن و هم جاری دومی (من سومی هستم) و هم مادرشوهر... روز آخری که اینجا بودن صبحش جاریم دعوتشون میکنه با مادرشوهرم برن اونجا... علی رغم همیشه به من نگفت برم. جاری بزرگم زنگ زد به من که ما داریم میریم خونه اونا توام بیا دور هم باشیم. منم گفتم نه خودش باید دعوت کنه من همینجوری جایی نمیرم ... دیگه گفتم پس شب بیاین خونه ما من قرمه سبزی میخوام درست کنم فقط اگه اونا قرمه بود ناهارشون یه اطلاع بده من چیز دیگه درست کنم . خلاصه نزدیک ظهر پیام داد بهم که هنوزم زنگ نزده بهت منم گفتم نه . ناهار چی گذاشته ؟ گفت آبگوشت همون که خیلی دوس داری.... منم با استیکر خنده گفتم نوش جانتون و اونم گفت که فلانی یعنی جاری دومیم حواسش به منه فعلا خدافظ و تموم شد ... دیگه یه ساعت بعدش جاری بزرگه باز زنگ زد که فلانی میگه من لوبیا خیس کردم واسه شب قرمه سبزی بذارم منم گفتم نه میخوایم بیایم خونه شما ولی گوش نمیده داره پیاز داغ درست میکنه میگه به اونام بگو بیان اینجا...

دیگه من چند بار اصرار کردم که نه بیاید همینجا همتون به اونم بگید و اونم از اون ور صداش میومد که نه تو بیا اینجا ... خلاصه من قبول کردم گفتم باشه هر جور خودتون راحتید ... شب رفتیم خونشون متوجه تغییر رفتار دخترش و خودش و شوهرش بودم ولی توجه نکردم گفتم به من چه لابد خودشون با خودشونن...

خیلیییی کار زشتیه ولیییی خیییلی حال میده😂😂

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم

دیگه گذشت و دو سه روز دیدم مادرشوهرم خبری ازش نیست زنگ زدم دیدم به زور جوابمو داره میده گفتم ها چه خبره چیزی شده .... دیدم شروع کرد به گله که آره تو و زهرا یعنی جاری بزرگم تو گوشی غیبت جاری دومی رو کردین و خودم دیدم تو گوشی جاری بزرگه و فلان... آره گفتی دخترش ول میگرده و آمار آبگوشت خونه اونا رو دادید به هم و مسخره کردین با استیکر خنده ....

هی میگفتم تو بلد نیستی تو گوشی بری و این چیزا رو ببینی ولی میگفت نه خودم دیدم و خلاصه منم یه جورایی توضیح دادم که اصلا قصد من مسخره کردن غذاش نبوده فقط داشتم می‌پرسیدم که غذام تکراری نشه از طرفیم اون به من پیام داد که دعوت نشدی منم جواب دادم. من کی گفتم دخترش ول گشته و فلان اصلا ماجرا اینا نیست و توضیح دادم و آخرسر فهمیدم که آره جاری بزرگم همون روز که خونه اینا بوده گوشیش رو جا میذاره میره عابر بانک . جاری دومی هم میره تو گوشیش و چت هاش با من رو کلااااا خونده و یکی دو مورد که مربوط به خودش بوده رو چهل کلاغ کرده واسه شوهرش و مادرشوهرم و خودشو زده به غش و فلان ....

دیگه یه روزم برادرشوهرمو آورده بود سراغ ما رو به رو کشی مثلا که دعوامون شد و با قهر رفتن اونا.... یعنی من هر چی میگفتم تو کجا این حرفارو دیدی ب وقاحت جلو همه میگفت خودم دیدم تو گوشی جفتتون دیدم و ... من احترام گذاشتم غذا گذاشتم جلوتون شما غذامو مسخره کردین و .... از اون روزم با هم قهریم. شوهرم از همه داداشاش وابستگی بیشتری به خانوادش داره . خیلی ناراحته که قهرن اونا باهاش مثلا... یعنی از خداشه من برم منت اونا رو بکشم بلکم با این آشتی کنن ولی از طرفی روش نمیشه به من همچین چیزیو بگه ... چند بارم هی تیکه اومدم که دیگه اختیار گوشی و حریم شخصی خودمونم نداریم . از طرفی درک میکنم که خانوادشو دوست داره ولی اینکه اون خانم اونقدر دنبال بهانه بوده که سر آخر به گوشی و چت شخصی ما رو آورده کلا اعصاب و روانم به هم میریزه مخصوصا اینکه موضوعات رو اون طوری که دلش خواسته شرح داده...