2777
2789
عنوان

برای حاجت شما سوره حمد رو میخونم

437 بازدید | 76 پست

من هم باردارم هم حاجتی دارم که دلم بابتش شکسته،برای حاجتتون با این حالم سوره حمد میخونم،ممنون میشم شما هم به نیت شفای برادرم محمدرضا که بیماری روانی داره سوره حمد رو بخونید

بعد از اینکه حاجتتون رو گفتین و من حمد رو خوندم کامنت شما رو لایک می کنم ،ممنون میشم شما عزیزان هم بعد از اینکه به نیت شفای برادرم سوره حمد رو خوندین این کامنت رو لایک کنید تا من متوجه بشم.

به امید حاجت روایی همه عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای دخترم بخون لطفا مرسی1

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

سلام عزیزم انشاالله خدا بهشون سلامتی بده ، خودتم بسلامتی بارداری رو سپری کنی و زایمان کنی😘

برای منم دعا کن مامان بشم🥰

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوندم انشالله شفا پیدا میکنن 

التماس دعا برای امضام

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

لطفا حاجت رو در کامنت بگین تا سوره حمد رو برای حاجت شما بخونم و بعد برای اینکه مطمئن بشین خوندم کامنت رو لایک می کنم و شما هم فقط در صورتی که سوره حمد رو برای برادرم خوندین کامنت اولم رو لایک کنید که من مدیون نشم و کسی از قلم نیفته