2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم

خیلی بده من ۱۰ سال دارم هنوز ۲۳ سالمه ازنوع بدشم دارم پوسچولار اون ک چرکیه ۵ سالبود خوب بودم دوباره عودکرده

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بنظرتون امپول متوتروکسات میزنم چن وقت باید بزنم آخه یه دوره یه ماهی زدم بعد بمدت دوماه قرص نئورال خوردم بعد یه ماه ک قرص قط کردم باز یکم عودکرد حالا دوهفته اس آمپول متوتروکسات میزنم بشکمم بنظرتون همیشه بزنم ایرادی نداره 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

روغن بادام شیرین عالیه برای اگزما.. 

چند نفری این مشکلو داشتن براشون ارسال کردم روغنو یه مدتی اشتفاده کردن واقعا نتیجه گرفتن و خوب شدن.. 

اونم هر روغنی نه روغنای خودمون ک کاملاگیاهی و بدون ذره ای اسانس و رنگ هستش و جوابدهیش عالیییه😊😍

من اگزماي شديد دارم

چند روز پیش یه مشتری داشتم بدنش دچار بیماری پیسی یاهمین پستوریاسیس شده بود گفت یزد یه دکترخوب پیداکرده و دارو داده حتی الان نمیره چون راحش دور اینترنتی ویزیت میشه ودکتربراش میفرسته خوشحال شدم گفت دستاش بهترشده منم داداشم تازگیا اگزماگرفته میخوام براش انلاین نوبت بگیرم (پرفسور تقی نور بالا) برید تحقیق کنید هم شماهم استارتر هرکسی ک مشکل پوست ومو داره انشالله نتیجه بگیریم

خیلی بده من ۱۰ سال دارم هنوز ۲۳ سالمه ازنوع بدشم دارم پوسچولار اون ک چرکیه ۵ سالبود خوب بودم دوباره ...

منم ۲۶ سالمه از بچگی دارم همیشه پماد میزنم خوش بخال اونا که ندارن

من حامله میشم بدتر میشم

الان دور چشمم خشک شده

اول خودت!
منم ۵ ساله   دارم خیلی بده کسی درمان شده ؟ کسی میدونه چی میشه به این بیماری دچار میشیم&n ...

درمورد پرفسور تقی نور بالا تحقیق کن یزد نظرات بیمارا‌ش رو بخون میگن عالی داروهاش خار*جی وبعضیا دستساز