2777
2789
عنوان

تجربه هیستروسکوپی و خراش آندومتر

30733 بازدید | 62 پست

من دو بار ivf انجام دادم که منفی شده،  کسی  خراش آندومتر به روش هیستروسکوپی انجام داده؟ روز چندم سیکلتون رفتین؟ امشب دکترم تجویز کرد که پیش یه پزشک دیگه انجام بدم فقط گفت یک ماه قبل انتقال باید انجام بدی. 

من فکر کردم همون ماه انتقال که می شه آذر ماه باید انجام بدم حالا نمی دونم چه روزی از سیکلم برم بهتره؟

درضمن ایشون برای این‌ماه بهم قرص ال دی داده و کپسول فرتیل ام سی ۶۰ عدد  (روزی دو تا برای یک ماه) کپسول رو همین ماه بخورم بهتره یا ماهی که انتقال دارم؟ تجربه ایی دارین بگین ممنونم

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی از خراش آندومتر نزد بهم کفت واسه بررسی رحمو برطرف کردن چسبندگی 

بله هیسترو کلا برای بررسی مشکلات رحمی هستش من چون دو تا انتقال منفی داشتم و کلا مشکل تخمک و اسپرم نداریم گفتن که انجام بدم و در کنارش خراش بدم که جنین بهتر لانه گزینی کنه. 

جواب سوالاتونو نمیدونم ولی یه سوالی بپرسم؟ از اول تا آخر آی وی اف چقدر طول میکشه؟

سه الی چهار ماه، یک ماه که تخمک کشی هست ،ماه بعدش استراحته ، از ماه دوم تم ممکنه انتقال بدن یا خراش انجام بدن ، ماه سوم انتقاله

جواب سوالاتونو نمیدونم ولی یه سوالی بپرسم؟ از اول تا آخر آی وی اف چقدر طول میکشه؟

خود ای وی اف زیاد طول نمی کشه. روز اول تا سوم پریود میری سونو میشی امپول ها رو می گیری که معمولا سينال و hmg هست 5 روز مرتب استفاده می کنی دوباره سونو میشی که دکتر ببینه چند تا تخمک داشتی دوباره چندتا امپول دیگه تجویز می کنه و نهایتا روز ۱۱ میری برای تخمک کشی همون روزم از همسرت نمونه اسپرم می گیرن.۴روز بعد میری برای انتقال جنین.دو هفته صبر می کنی آزمایش بارداری میدی تو این مدتم باز دارو داری.

بله هیسترو کلا برای بررسی مشکلات رحمی هستش من چون دو تا انتقال منفی داشتم و کلا مشکل تخمک و اسپرم ند ...

آهان دکتر به من گفت بعد هیستروسکوپی دو سه ماه بهمون وقت میده شاید طبیعی باردار بشیم

میگفت پارسال دو سه مورد  داشته یعد هیستروسکوپی باردار شدن.

سه الی چهار ماه، یک ماه که تخمک کشی هست ،ماه بعدش استراحته ، از ماه دوم تم ممکنه انتقال بدن یا خراش ...

برای من همون ماه تخمک کشی انتقال دادن‌ 

بستگی به شرایط رحم داره بعضی مراکز ۱ماه حداقل فریز می کنن بعد انتقال میدن

خراشم معمولا بعد ۲انتقال منفی انجام میدن. 

من ۲۵ مهر ماه انجام دادم ، قبلش قرص،و یه نصف امپول داشتم که روز ۲۳ سیکل م زدم تا اندومتر ضخیم بشه، روز ۲۵ سیکل هم خراش و هیسترو سپتوم شدم. باید زیر نظر دکتر باشی ، سه روز بعد از خراش هم پری شدم ، روز سوم پری هم رفتم دکتر بهم استرادیول داد روزی سه تا، روز دهم هم سونوی داپلر نوشنه که میشه پس فردا . اگه همه چی خوب باشه این ماه انتقالمه

آهان دکتر به من گفت بعد هیستروسکوپی دو سه ماه بهمون وقت میده شاید طبیعی باردار بشیم میگفت پارسال دو ...

بله شانسش زیاده. ولی من چون جنین فریز دارم انتقال میدم به امیدخدا بگیره ایشالا.

برای من همون ماه تخمک کشی انتقال دادن‌  بستگی به شرایط رحم داره بعضی مراکز ۱ماه حداقل فریز می ...

بله درسته، برای بعضی ها همون ماه تخمک کشی ، انتقال میدن ، برای بعضی ها هم فریز میکنن

بله شانسش زیاده. ولی من چون جنین فریز دارم انتقال میدم به امیدخدا بگیره ایشالا.

ان شالله که خیره عزیزم.

من چون کیست دارم باید اول تکلیف کیستم مشخص بشه بعد برم واسه هیستروسکوپی 

تا حالا دوبار جراحی تخمدان داشتم امیدوارم دیگه جراحی نخاد