2777
2789
عنوان

۸روز تا زایمان🥲😍

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 74 پست
منم از سی هفته شروع کردم لیدی میل خوردن

منم مثل شمام انشاالله به سلامتی زایمان کنی زایمان کردی تونستی بیا بگو چند کیلو بود چند هفته نوشته برای زایمان ؟

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگران دردای بعدشم رفتم برا شیر خشک نامردا بهم ندادن😩گفتن شماره ملی نوزادو بگو گفتم به دنیا نیومده ...

نگران نباش عزیزم.

تو بیمارستان پرستارها کاملا مراقبت هستن.

بعدشم بیای خونه اولش راه رفتن برات سخته اما تا میتونی رله برو خیلی خوبه برات.

شیاف دیکلوفناک بذار و از این پد خیلی بزرگها چند بسته بگیر چون نوار بهداشتی جواب نمیده دو سه روز اول.

رفتی حمام جای بخیه  و با حرارت ملایم سشوار خشک کن.

موقع شیر دادن عجله نکن اول وضعیت خودتو درست کن بالشت پشتت بذار بعد شروع کن شیر دادن.

اگر خونه تون بزرگه و قدرت مالی تون بالاست صندلی شیردهی بگیر

عالیه 

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم و عملت سبک باشه ❤️ خوشبحالت آخرشی دیگه  من که موندم چیکار کن ...

قربونت ایشالله براشما و همه مامانای باردار اینطور باشه

نگران نباش خدا جورش میکنه برات

خرجاهم خیلی سنگینه منم نتونستم درستو حسابی سیسمونی بخرم فقط ضروریارو تونستم فعلا بگیرم🥲 

منم ماه پیش سزارین شدم🥰 روزای اول که یه مقدار سخته ولی خیلی زود سر پا میشی و میتونی به بچت برسی. انشالله زایمان راحتی داشته باشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

از این عوارض لعنتی میترسم برا بعضیا مث اب خوردن میمونه🥲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ان شاءالله  به سلامتی بغل بگیریش ابجی جون بعد زایمان بیا از تجربت بگو منم میخوام سزارین کنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......