2777
2789
مامی ماهان من که تهرانی نیستم و اصلا تا قبل این فاجعه اسم پاساژ پلاسکو رو نشنیده بودم ولی داغی که روی دل من مونده و تا حالا سرد نشده به خاطر پر پر شدن آتش نشانهاست اصلا خوشحال نیستم از اینکه اینهمه آدم سرمایه و زندگیشونو دو ساعته از دست دادن و بعضی هاشون به خاک سیاه نشستن ولی دلم میخواد ببینمشون و بپرسم تا آخر عمر چطور با وجدانشون کنار میان که 20 تا آتش نشان مظلوم رو قربانی طمع خودشون کردن؟!
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من نگران فروشنده های پلاسکو نیستم چون هر اشتباهی تاوان داره وقتی ساختمون آلومینیوم و علا الدین توی همون تهران مثل پلاسکو داغون و قدیمی هست و به حرف های آتش نشانی کسی گوش نمیکنه باید منتظر این اتفاقات بود متاسفانه امسال سفره هفت سین خیلی ها خالی از پدر برادر و همسر هایی هست که امید خانواده بودن جای خالی آدم ها رو هیچ وقت هیچکس نمیتونه پر کنه دعا کنیم که خداوند دلهای بازماندگان این عزیزان رو آروم کنه
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
به رسم یاد برای چهل روزی که فرزندان شهید امینی و قدیانی پدر رو ندیدند بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد روح همه شهدا و عزیزان پلاسکو قرین آرامش ابدی
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد
[smiley]l/l_71.gif[/smiley] 💝بندگانم را آگاه کن که من بخشنده مهربانم.💝 
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد روح همه شهدا و عزیزان پلاسکو قرین آرامش ابدی
امیدوارم یادمون نره قولی که داتیم واسه چهارشنبه سوری
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد روح همه شهدا و عزیزان پلاسکو قرین آرامش ابدی
دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
دلنوشته ای برای شهدای آتش نشان که مظلومانه پر کشیدند
روح پاک شون قرین آرامش

دوست قدیمی من

کودک دیروز

نمی‌دانی ... نمی‌دانی ... در فراغ تو و دوستان ایثارگرت چه حال غریبی داریم!!!

چه حالی ...

گریه امان نمی‌دهد. بغض رها نمی‌کند. سوز دل سخت می‌سوزاند و ... هیچ چیزی، هیچ‌ چیزی نمی‌تواند عمق و وسعت این درد استخوان سوزززززز را به اندازه سر سوزنی، توصیف کند. هیچ چیز ... دوست من.

ما را ببخش.

همه مایی را که دانسته و نادانسته، نتوانستیم از وقوع چنین فاجعه‌ای پیشگیری کنیم.

ما را ببخش، همه ما را که خواستیم، اما نادانی و ناتوانی‌مان یاری‌مان نکرد که یاری‌ات کنیم!

ما را، همه آن‌هایی را که در قبال انسانیت مسئولند، اما آن‌چنان که باید انسان نبوده‌اند، ببخش!

من‌، به تو که دوست قدیمی من بودی و تا ابد خواهی بود، قول می‌دهم تا آن زمان که زنده‌ام، با تک تک سلول‌های وجودم، خدمتگزار دختر و پسر کوچکت باشم.

من با همه دلم، وجدانم و باورهایم، تعهد می‌کنم آن‌چنان که تو برای فرونشاندن آتش، جان عزیزت را به دردناک‌ترین شیوه متصور شده، باختی‌، برای فرونشاندن آتش دل سوخته عزیزانت از همه وجودم، مایه بگذارم ... .

ببخش که دوست قدیمی شخصیت‌های شجاع و سرزنده کارتون‌های کودکی‌ات، در فقدان تو، با همه قلبش به سوگ نشسته و توان گفتن و نوشتن از تو را ندارد. مثل تک تک مردم ایران سیاه‌پوش.

روی قولم حساب کن دوست آتش‌نشان سفر کرده‌ام؛ با کمک همه مردم وطن‌ات، تلاش می‌کنم تا دیگر این‌گونه در سوگ عزیزترین‌هایمان، نسوزیم ... با یاری هم، با بیدار کردن وجدان‌های خفته و به کار گرفتن عقل و آگاه‌تر شدن ... .

دلمان سخت گرفته، دل همه دوستان قدیمی‌ات، همه بچه‌های سوگوار دیروز
گیتی خامنه مجری برنامه کودک