2777
2789

هفته پیش مهمونی زنونه بودیم مادرشوهرم و خواهر شوهرام هم بودن 

دو سه تا از فامیلاشون گیر داده بودن عروسی چ مظلومه .چ کمروئه 

بعد یکی از اونور اوند گفت آره مشخصه اعتماد ب نفس نداره 

یکی بهم گفت پس تو چجوری فروشندگی میکنی؟

بچها حالم خرابه من باردارم آخه چجوری میتونم ی بچه با اعتماد ب نفس تربیت کنم جالب اینه ک شوهرمم همینه

رفتم باشگاه هم هر روز ش برام زهر مار بود 

دوس دارم بهم توجه شه 

رفتم آرایشگری یاد گرفتم اونجا هم اصن روم نمیشه راجب کارم توضیح بدم

اینک اونجا اونا بهم گیر داده بودند بخاطر این بود ک من وقتی حرف میزنم یکسره با صورتم ور میرم و تن صدام کم میشه

نمیدونم چجوریه حتی وقتی بلند صحبت میکنم یا حتی پر حرفم بازم متوجه این اعتماد ب نفس پایینه میشن

کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اونی ک گفته از حسودیش بوده،دقیقا مثل کسایی ک میبیننت یهو میگن چه چاق شدی،چقدر آب رفتی

اونو بشور بذار کنار به وقتش🙄

منم همینطور بودم،همیشه بعد مهمونیا گریه میکردم،همش به شوهرم غر میزدم 

یکی دوبار بهم تیکه انداختن چه چاق شدی,مخصوصا ک یکیشون شدیدا دلش میخواست دخترشو بده به همسرم

دقیقا دوران بارداریم جوری حالشو گرفتم الان هر بار میبینمون جز قربون صدقه کار دیگه ازش برنمیاد😂

تا خودت با خودت کنار نیای،نمیتونی جلوی بقیه از خودت ،شوهرت و بچه ات دفاع کنی

تو قراره بشی مادر ی بچه،بشی همه پناهش

باید بهش بفهمونی هرکی درموردش حرف نامربوط زد میتونی دهنشو پاره کنی(این از حرصم بود😂)

کتابای روانشناسی بخون،پادکست گوش کن،فکرای منفی رو دور کن،تو هرچی باشی بهترین خودتی,بهترین برای همسرتی ک انتخابت کرده،قراره بهترین مادر باشی برای بچت

همین ک به فکر حل کردن مشکلی،دو هیچ از اونایی ک دهنشون همیشه برای بقیه بازه جلویی

ب ظاهر خودت بیشتر برس این طوری اعتماد ب نفس بهتری پیدا می‌کنی از خودت خوشت بیاد  توی ذهنت بگو ...

شاید باورت نشه توی اونا من از همشون سر تر بودم 

از ظاهرم تعریف میشه 

ولی ..

نگران بچه ام

تا خودت با خودت کنار نیای،نمیتونی جلوی بقیه از خودت ،شوهرت و بچه ات دفاع کنی تو قراره بشی مادر ی بچ ...

پول مشاور ندارم 

کتاب هم اصلا هیچی نمی‌فهمم ازش

نمیدونم آخه چرا وقتی حتی پرو هستم هم میگن کم رویی

پول مشاور ندارم  کتاب هم اصلا هیچی نمی‌فهمم ازش نمیدونم آخه چرا وقتی حتی پرو هستم هم میگن کم ...

اپلیکیشن های پادکست رو دانلود کن،من خودم کست باکس رو دارم بیشتر مجتبی شکوری گوش میدم ذهنم رو آروم میکنه

تو اینترنت بگردی خیلی چیزای مختلف پیدا میشه

خوب دلیلش؟؟ بهت توجه نمیکنه؟ به ظاهرت اعتراض میکنه؟احساس کم بودن داری پیشش؟!!

چرا توجه میکنه 

مثلا ب شوخی میگ چرا اینجوری شده صورتت من سریع بهم‌میریزم 

بعد بهم میگ دیوونه تو باید کلی اعتماد ب نفس داشته باشی مگ تو چته

نمیدونم چرا اینجوریم باهمه هم سن هام فرق میکنم .میریم بیرون همه دوربین در میارن از خودشون عکس و کلیپ میگیرن من روم نمیشه .اون شب پیش خانواده شوهرم واقعا خجالت کشیدم چون موقعه حرف زدن دست پام رو گم کرده بودن

شاید باورت نشه توی اونا من از همشون سر تر بودم  از ظاهرم تعریف میشه  ولی .. نگران بچه ا ...

چ حیف عزیزم واقعا خودت از درون باید با خودت کار کنی با غریبه ها هم صحبت شو نگران واسه چی بابا مگه چ مشکلی