2777
2789

ببخشید خانوما که زیاد نوشتم تو رو خدا اگه کسی می‌تونه کمک کنه بگه عزیزای دلم من تا حالا شیش بار تزریق کردم ب لبم ولی هر بار جذب شده ، ینی شیش ماه پشت سر هم ژل زدم ولی تا ب یه هفته می‌رسید جذب میشد بخدا ، خسته شدم ب قرآن دیگ منم دلم میخواد مثه بقیه باشم از شانس من بدنم گرمه هر چی بد بختیه مال منه خواهرم و مادرم از همون ژل لب هایی که من میزدم زدن ولی مال اونا دو بار که زدن قشنگ موند کلا فرم و بزرگیش ، ولی من چی آخه چرا ای خدا حداقل سه چهار ماه هم نموند بخدا، ب نظرتون این بار چی بزنم . اودری ام و دنبی و یه چی دیگ زدم اسم اون یکی رو یادم نیست یه ژ داشت اسمش ولی نموند این آخری که زدم اسمش یادم نیست ولی دو تومن دادم یه سی سی زدم مارک گرون میترسم بزنم نمونه آخه میگم همین ژل لب یه تومنی که قبلاً زدم مامانم اینا هم زدن یه ساله مونده برا اونا ولی برا من نموند بعد رفتم دو‌تومنی زدم اونم رفت سه بار هم زدم اونو 😔😔😔😔ب نظرتون نورامیس خوبه ؟ الان قیمت پرسیدم ۳۵۰۰هر سی سی برای بهمن ماه می‌خوام بزنم گفتم الان تحقیق کنم  . تا چهار تومن اینا پولم شاید برسه بزنم ب نظر شما چیکار کنم تو رو خدا راهنمایی کنید 🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورامیس بلک وسلام

ینی خوب نیست ؟ پس چی خوبه 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
پرفکتا خوبه استایلجم ماندگاره نورامیس یه سی سی مهرپارسال زدم هنوز هست

پرفکتا ینی خیلی خوبه ؟ قیمتش چنده الان ؟ از نورامیس بهتره ینی ؟بدن من گرمه خدا کنه پرفکتا خوب باشه 😔