2777
2789
عنوان

کنکور زبان

3341 بازدید | 31 پست

سلام کسی راجب کنکور زبان چیزی میدونه راهنمایی کنه هرچی که میدونید بگید خیلی کمکم میکنه خدا خیرتون بده

برای فرهنگیان معلم زبان چه رتبه ای باید باشه

رشتم تجربیه منطقه دو

سخته بنظرتون؟ 

سلام بله خیلی سخته

اینکه زمینه ای از  زبان داشته باشین مهمه

الان کتابایی که لازمه بخونید رو براتون میفرسم

رتبه زیر۱۰۰۰ میخواد برا فرهنگیان

حتی بضیا میگن زیر۵۰۰

من همانم که خودم قاتل و خود مقتولم من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای گرامر: 

کتاب گرامر آبی شهاب اناری. 

کتاب گرامر بتی اذر یا اینیوزسطح مقدماتی که البته اینیوز بهتره

برای واژه: 

کتاب قرمز شهاب اناری: شامل کلوز، ریدینگ تخصصی و لغت و اصطلاح هست. 

کتاب های فوکس ۱و۲

(focus on vocab1,2) 

کتاب 504لغت ضروری

کتاب ۱۱۰۰لغتی که باید بدانید. 

برای اصطلاح: 

کتاب speak english around town 

و

speak english like an american

ودیدن فیلم به زبان انگلیسی و گوش کردن به موسیقی انگلیسی

برای ساختار جمله: 

باید گرامر رو قوی کنید. 

برای کلوز و ریدینگ: 

باید اول از کتاب های عمومی شروع کنید، مثل کتاب ازمتن نترسیم وبعد برید سراغ کتاب قرمزشهاب اناری که تخصصیه

اگه کلوز و ریدینگ عمومیتون ضعیف باشه باید از کتاب های دیگه مثل پت و متن استفاده کنید چون لازمه که اول زبان عمومی قوی بشه بعد برید سراغ تخصصی. 

و نهایتا نیاز داریم به کتاب ابی قلمچی که پر از تست تخصصی هست از همه ی بخش ها

من رتبه م ۱۸۹ کشور شد دبیری زبان فرهنگیان قبول شدم البته چندین سال پیش که جذب خیلی کمی داشت دانشگاه فرهنگیان. الان کرور کرور دبیر میگیره با ۳۰۰۰ هم میتونی قبول شی....

راهنمایی خاصی نمیخواد منابع شو از اینترنت سرچ کن بخر و بخون... در سطح ایلتس و تافل هست کنکورش و ۱۷۰ تا سوال زبان تخصصیه... قبلا که من کنکور دادم عمومی هم جزش بود الان عمومیا حذف شدن.

پسرم امسال با رتبه ۲۷۵ زبان فرهنگیان رد کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من کنکور زبان دادم  و زبان میخونم  راجع به فرهنگیان اطلاعات ندارم  دقیقا بگو چی می ...

عـزیـزم موفق باشی 

چجوری بود سخت بود؟ چه رشته و دانشگاهی؟ منابع و راز موفقیت هرچیزی که احساس میکنی باید بدونم😂🥺

من رتبه م ۱۸۹ کشور شد دبیری زبان فرهنگیان قبول شدم البته چندین سال پیش که جذب هیلی کمی داشت دانشگاه ...

اصلنم دبیر به این راحتی نمیگیره

سال تا سال فرق داره، کلا دبیر زبان کم میگیرن. 

امسال که اوضاش بد بود. 

سلام بله خیلی سخته اینکه زمینه ای از  زبان داشته باشین مهمه الان کتابایی که لازمه بخونید رو ب ...

من خیلی زبانم خوبه توی آموزشگاه زبان میخونم و خیلی علاقه دارم یک سال دیگه توی آموزشگاه رو تموم میکنم

برای گرامر:  کتاب گرامر آبی شهاب اناری.  کتاب گرامر بتی اذر یا اینیوزسطح مقدماتی که البت ...

این کتابایی که گفتم بضیاش  پی دی افش هست میتونی دان کنی و بخونی

من رتبه م ۱۸۹ کشور شد دبیری زبان فرهنگیان قبول شدم البته چندین سال پیش که جذب خیلی کمی داشت دانشگاه ...

ن اینجوریا هم نیس امسال استان ما نگرفت اصلا

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
اصلنم دبیر به این راحتی نمیگیره سال تا سال فرق داره، کلا دبیر زبان کم میگیرن.  امسال که اوضاش ...

سالی که من قبول شدم کل استان ۲ تا تیچر زبان میخواست. امسال ۳۰ تا... خب مشخصا این تفاوت فاحشی هست. دبیر زبان هم بله معمولا کم میگیرن ولی ۲ تا کجا۳۰ تا کجا... این سالا بدلیل کمبود بسیار زیاد معلم ، جذب فرهنگیان بالاتر رفته این یه حقیقته کافیه یه سرچ تو نت بزنید و دفترچه انتخاب رشته دو سال اخیر رو چک کنید.

من خیلی زبانم خوبه توی آموزشگاه زبان میخونم و خیلی علاقه دارم یک سال دیگه توی آموزشگاه رو تموم میکنم

خوبه.ولی حتما باید مطالعه داشته باشی

حتی اگه تافل داشته باشی و برا کنمور زبان مطالعه نکنی فایده ای نداره متاسفانه