2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم چکار کنم؟

84 بازدید | 14 پست

من دوتا بچه کوچیک دارم  همیشه خستم تا بیدارن باید دور بچه ها باشم  وقتیم خوابن هول هولکی کارا خونه میکنم غذا میپزم  دسشویی و حموم میرم ک اگر بیدار شن ب هیچ کاری نمیرسم 

استراحتم ندارم

حالا مادرشوهرم  هرروز میزنگه ک بچه ها رو ببینه از اونطرفم برادرشوهرمم هر روز میزنگه بچه ها رو ببینه

شوهرمم میره سرکار ردزی چندبار تصویری میزنگه

داداش خودم هم میزنگه  ک گاهی وقت نکنم ج نمیدم.

ولی اگر جواب خانواده شوهرم ندم فورا میگن چرا میزنگیم ج نمیدی یا اونسری جلو خودم ب شوهرم شکایتم میکردن ک زنت زنگمون نمیزنه ما هم میزنگیم درست حسابی ج نمیده

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

بگو خب با دوتا بچه کوچیک معلومه دستم بنده....

توجیهشون کن 

حتما برو دکتر شربت و دارو ویتامین استفاده کنید تا توان و ارامشتون از بین نره و حساس نشی والا ممکنه خلق و خوت اثر بذاره با همسرت و بچه‌ها کج خلقی کنی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی طرفم  ی رفتارایی  تو این چندسال دیدم از مادرشوهرم ک ترجیح  دادم کمتر بزنگم و کمتر جوابش بدم فاصله رعایت کردم ک کمتر ناراحت بشم ازش

واقعا خستگیا منو درک نمیکنن تازه مادرشوهرم قبلا روزی چندبار زنگ میزد من ک کمتر ج دادم  اونم کمت ...

خب بهتر....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

خب عزیزم براشون توضیح بده بگو که وقت نمیکنی و مشغولی و وقت سر خاروندن نداری بگو تمام وقتت رو بچه هات میگیرن و تو بقیه وقتت ب کارا شخصی و خونه برسی بچه بزرگ کردن اونم دوتا خیلی سخته چند سالشونه بچه هات؟ پسرن یا دختر

حالا دیشب ز زده تصویری پریشب ز زده الانم هی میزنگه  ک امشب دیگ جوابش ندادم 

کاش درک کنن ک هرروز زنگ زدن اصلا کار خوبی نیس بنظرم این دیگ مزاحمته 

خب عزیزم براشون توضیح بده بگو که وقت نمیکنی و مشغولی و وقت سر خاروندن نداری بگو تمام وقتت رو بچه هات ...

دو تا پسر یک و نیم ساله

قبلا بهشون گفتم ولی ی گوششون در یکیش دروازه

مثلا برادرشوهرم تصویری میزنگه ج ک نمیدم  زنگ میزنه ب خطم هزار بار ج ک میدم طلبکارانه میگه چرا ج نمیدی میگم داشتم پوشک عوض میکردم میگه تو هم یا پوشک عوض میکنی یا دسشویی یا حموم

بگو خب با دوتا بچه کوچیک معلومه دستم بنده.... توجیهشون کن  حتما برو دکتر شربت و دارو ویتام ...

گفتم قبلا ولی انگار نه انگار

انقد خستگی روم فشار میاره کج خلق هم شدم  ب همسرم همیشه غر میزنمگاهی هم سر بچه هام داد میزنم ک بعدش عذاب وجدان میگیرم 😭😭😭😭😭

حالا دیشب ز زده تصویری پریشب ز زده الانم هی میزنگه  ک امشب دیگ جوابش ندادم  کاش درک کنن ک ...

آره واقعا.... 

خودم به مادر شوهرم هفته ای یکبار زنگ میزدم بعد دیدم یه طرفست کمش کردم اونم وقتی شوهرم زنگ بزنه گاهی اشاره میکنم منم صحبت می کنم.... البته چندین بار گله کرده که زنگ نمیزنه یا کم زنگ میزنه ...خب خواست خودش بوده با رفتارش نشون داد تمایل نداره 

گفتم قبلا ولی انگار نه انگار انقد خستگی روم فشار میاره کج خلق هم شدم  ب همسرم همیشه غر میزن ...

سخته واقعا متوجهم بیشترش از کم خوابی و خستگیه حتماً برو دکتر به خودت برس....

یه وقتایی هم که میدونی تماس تصویری میگیرن گوشی رو بذار رو هواپیما و بخواب فقط قبلش حتما به همسرت خبر بده نگرانت نشه 

سخته واقعا متوجهم بیشترش از کم خوابی و خستگیه حتماً برو دکتر به خودت برس.... یه وقتایی هم که مید ...

خودم مولتی ویتامین خارجی گرفتم میخورم یه چکاپ کامل هم دادم همه چیم اوکی بود فقط ویتامین دی کم بود

اینکه جوابشون نمیدم بعدش یا میزارنم رو رگبار ک مجبور بشم جوابشون بدم یا ب شوهرم میگن زنت جوابمون نمیده  رو اعصابمه

دو تا پسر یک و نیم ساله قبلا بهشون گفتم ولی ی گوششون در یکیش دروازه مثلا برادرشوهرم تصویری میزنگه ...

اخی زنده باشن عزیزم

...واقعا که چقدر بی درکن..اهمیت نده کسی ک شرایطتت درک نمیکنه بزار هرچی می‌خوان بگن برات مهم نباشه