2777
2789
عنوان

ترید با نوبیتکس

10654 بازدید | 11 پست

سلام کسی با برنامه نوبیتکس ترید کرده یا میکنه میشه بهم یاد بدید🙃

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
سلام نرو سمتش من تازه ضرر دادم کلی برگشتم  کلا سراغ ترید نرو توروخدا

چرا؟ من همسرم یبار سود خوبی کرد الانم میخواد دوباره بره. میگه تازه یاد گرفتم ینی اگه ادم بلد باشه میتونه سود کنه.البته مثلا درحد ۱۰ ۲۰ تومن میزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ من همسرم یبار سود خوبی کرد الانم میخواد دوباره بره. میگه تازه یاد گرفتم ینی اگه ادم بلد باشه می ...

والا من ک سودی ندیدم فقط پکیج فروشا سود میکنن مثل قمار هست قیمت رو که نمیشه پیش بینی کرد با نقاشی کشیدن پای چارت پولدار نمیشه کسی

سلام نرو سمتش من تازه ضرر دادم کلی برگشتم  کلا سراغ ترید نرو توروخدا

اگ اموزش ببینن و از نوسانات سود بگیرن چرا نرن. کلا منع نمیشه مرد. اموزش درست و تجحربه تو این بازار نونت تو روغنه. مگرن میشه قمار

والا من ک سودی ندیدم فقط پکیج فروشا سود میکنن مثل قمار هست قیمت رو که نمیشه پیش بینی کرد با نقاشی کش ...

من همسرم دوره خارحی دیده میانگین تریدش سوده. البته تو فارکس. بعدش همه دارن تو کل دنیا ترید میکنن. فقط زمانی قمار میشه که تجربه نداشته باشی و اموزش ندیده باشی

قبول دارم متاسفانه دوره فروشا زیاد شدن ولی دلیل نمیشه بازر و زیر سوال برد. بازار ارز دیجیتال هم فقط ارزهای درست حسابی چارت هاشون رو میشه تحلیل کرد.

اتفاقا با تحلیل میشه بازار و پیشبینی کرد خیلی جالبه که مثلا وقتی طلا میرسه به سقف های مهم گاهی گاهی بهونشم برای ریزش جور میشه مثلا تو دنیا جنگه کم کم اتشبس میشه. میتونم رو نمودار طلا بهت ثابت کنمم. دقیقا اونجا که جنگ اوکراین بوده طلا کف یک حمایت بوده مثلا.....

البته من با خبر اینا کار ندارم در کل اگر تریدر حرفه ای بشی اصلا استراتژیتو به کسی نمیفروشی

اینم سایت نوبیتکس https://nobitex.ir/signup/?refcode=647672

من چندتا ارز دارم گذاشتم کنار یهو دیدی همینا سود خوبی داد.

من تو ارزدیجیتال فقط خریدم گذاشتم کنار که البته این اشتباه چون میتونم قیمت اومد پایین بخرم. ولی فارکس و ترجیح میدم چون قانون داره و الکی یه چیزی بالا پایین نمیره

کوجا اموزش دیده ب ما هم بگه

چون تعمیرات لپتاپ داره یک اقایی لپتاپشو‌اورده بوده تعمیر کنه برنامه متاتریدر و اینا نصب داشته بعد بحثش که پیش اومده گفته دوره خارجی خریدم‌خودم‌ترجمش‌کردم‌بعد برای همسر منم ریخته ما چند قسمت اولشو دیدیم کلی دیدمون عوض شد

که چطور بانک های بزرک و نهنگ ها ترید میکنن و بقیه رو از میدون به در میکنن

الان بهش میگردم دوره رو پیدا کن از تو‌ هارد تااخر ببینیم

ولی کلا استراتژی ها عوض میشه و باید اطلاعاتت رو‌هم به روز کنی.

فارکس بی رحمه برای اونایی ک تجربه کافی ندارن مثلا طمع میکنن روانشناسی بازار بلد نیستن و.....ولی مث ارز نیست قانون داره

ارز دیجیتال و فقط رو اتریوم و ارز هایی ک حداقل چارت درست دارن میشه معامله کرد بقیه تقریبا قماره

بیتکوین هم حجم کم باید بزنی چون اسپرد بالا داره و یکم بالا پایین بشه اگ حجمش بالا باشه پولت میره

شما می‌تونید به‌سادگی تنها با یک شماره موبایل، در نوبیتکس ثبت‌نام کنید و از لحظه ورود شما به سایت، تنها ۵ دقیقه تا شروع معامله گری فاصله‌ست. سقف واریز روزانه کاربران سطح یک ۲۵ میلیون و سقف برداشت ۵۰ میلیونه.

جهت برداشت ارز دیجیتال، می‌تونید به سادگی کاربر سطح دو نوبیتکس بشید.

---------

با نوبیتکس وارد بازار جهانی تجارت ارز های دیجیتال شوید:

https://nobitex.ir/signup/?refcode=90082

‏جهت بهرمندی از تخفیف دائمی 20 درصددر کارمزد معاملات حتما دقت فرمایید حین ثبت نام کد معرف 90082 در کادر مربوطه وارد شده باشد و یا بلافاصله و تا قبل از 24 ساعت پس از ثبت نام از منوی سمت راست قسمت معرفی دوستان در پایین صفحه در قسمت"در صورت معرفی شدن توسط سایر کاربران" کد 90082 را وارد نمایید.

شما می‌تونید به‌سادگی تنها با یک شماره موبایل، در نوبیتکس ثبت‌نام کنید و از لحظه ورود شما به سایت، ت ...

سلام سوال داشتم ازتون...من کپی میکنم معامله ها رو توو بینگ ایکس

بعضی معاملات ک خیلی ضرر میکنم لیکویید میشم..با اینکه تریدر یهم میگه صبر کن منفی هست بعد مثبت میشه اما به یک درصدی که منفی میشه لیکویید میشم چیکار کنم کمکم کنید لطفا