2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

83 بازدید | 12 پست

جمعه گربمو واکسن زدم اسهال استفراغ شده ببخشیدا هر روز اسهال استفراغ داره خیلی بی حاله و اصلا اشتها نداره 

امروز یه زره بهش تن ماهی دادم بعد مدت ها خورد ولی بالا اورد به نظرتون چیکار کنم؟ نمیره 

ببخشیدا 

عزیزم اینجا تخصص زنان زایمان و گاهی واسه کنکور استفاده میشه اینجا نمیتونیم کمکی در رابطه با گربه بکنیم

ولی بازم بهتر بگم عوارض ولکسن هست احتمال میدم واکنش داده چون منم یه گربه که قبلا داشتم به خیلی چیز ها واکنش میداد ولی با این شدت نه

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به گربت اصلا و به هیییج وجه نباید غذای ادمارو بدی !!

میدونی تن ماهی چقدر مضره ؟؟ چقدر نمک و روغن و ادویه داره که برای گربه سمه ؟؟

الان خودت داری میگی اسهاله بچه ! 

به گربه ها تنها در یه صورت روغن اونم روغن زیتون خیلیی کم میدن برای یبوست !! خوب معلومه بچه میمیره 

سریع ببرش پیش دامپزشک

واکسن هاشو همرو براش زدی ؟؟

قرص صدانگل بهش میدی ؟؟ قرص ضدانگل صرفا برای گربه ای که انگل داره نیست ! گربه ای که توی خونه هم هست هم باید جهت پیشگیری زیرنظر دگتر بخوره 

اگر غذای خونگی میدی باید ساده ساده باشه ، بدون هیییج گونه ادویه و نمک و حتی پیاز و سیر و هییچی هیچی نداشته باشه فقط پخته شده باشه

مثلا سینه مرغ رو بپز بدون هییچی فقط توی آب بزار ۳ ساعد بپزه 

برنج رو هم ساده ساده فقط توی اب بزار بپزه

بعد قاطی کن بهش بده

و غذای خشکم اگ میدی باید مارک خوبی باسه ، ایرانی نده که داغون میکنه گربرو و در کنارش آب فراوون بده بهش

و مهم ترین نکته اینه که گربه ها با سگ ها و .. فرق میکنن

غذاشون باید به ارومی تغییر پیدا کنه

مثلا اول ۷۰ درصد غذای قبلی و ۱۰ درصد غذای جدید باشه

و طی یک هفته دو هفته سه هفته ، غذاشو تغییر بدی

تغییر یهویی غذای گربه خودش باعث اسهال ایتفراغ میشه

گفتن اگه واکسن نزنه میمیره و بیماری به انسان انتقال میده

خدای منن😐 واکسناشم نزدی ؟؟

زود برادر ببرش دامپزشکی 

تا بچرو نکشتی

غذای مخصوص خودشونم بهش بده تا کلیه و روده و .. بچرو داغون نکردی