__ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 963 عنوان ازدواج 138 بازدید | 11 پست اقا چطوری به یکی بفهمونیم قصدمون فقط ازدواجه؟چطوری صحبتشو پیش بکشیم و اینحرفاخودتون قبلا تحربه ای داشتید بگید 1402/08/08 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 84238 همون اول قشنگ هدف رابطه رو مشخص کتیدبگید اگه قصدت فقط خوشگذرونی خدا نگهدارمن دوست پسر ندارمولی خوشحالم که تا الان تو رابطه ی بدون هدف و تعهد نبودمعمرم رو پای کسی هدر ندادم 💍♥ i said yes
__ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 963 همون اول قشنگ هدف رابطه رو مشخص کتید بگید اگه قصدت فقط خوشگذرونی خدا نگهدار من دوست پسر ندارم ولی ... همینقدر رک بگه قصدم خوش گذرونی نیست و دنبال یه رابطه هدفمند و جدی هستم؟
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 84238 همینقدر رک بگه قصدم خوش گذرونی نیست و دنبال یه رابطه هدفمند و جدی هستم؟ سه ماه فرصت بدهاگه دیدی تو رو به مادرش معرفی نکردبهش بگوبگو فلانی اگه قصدت ازدواج من رو با خانوادت اشنا کناگه نه من ادم رابطه بی هدف نیستماگه گفت بهم فرصت بده و اینا اصلا زیاد طولش ندهچون اینجور ادم ها معمولا هیچ گهی نمیخورن فقط هی میگه فرصت بده 💍♥ i said yes
__ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 963 سه ماه فرصت بده اگه دیدی تو رو به مادرش معرفی نکرد بهش بگو بگو فلانی اگه قصدت ازدواج من رو با خان ... ایول دمت گرم رفیق
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6269 هیچی بهش بگو ببین من دنبال رابطه جدی ام ک تهش ازدواج کنیم اگ برنامه ای واسه ازدواج و یا برنامه اقتصادی نداری یا معلوم نیس کات کنیم
__ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 963 هیچی بهش بگو ببین من دنبال رابطه جدی ام ک تهش ازدواج کنیم اگ برنامه ای واسه ازدواج و یا برنامه اقتصا ... اره کاش دحترامون عاقل تر باشن..
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6269 سه ماه فرصت بده اگه دیدی تو رو به مادرش معرفی نکرد بهش بگو بگو فلانی اگه قصدت ازدواج من رو با خان ... اون اگ سه ماهه میتونس زن بگیره خب میرف میگرف😂تو ازدواج سنتی هم میگن ۶ ماه الی ی سال طرفو باید بشناسی البته موافق تایم بیشتر از یسال نیستم
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 84238 اون اگ سه ماهه میتونس زن بگیره خب میرف میگرف😂تو ازدواج سنتی هم میگن ۶ ماه الی ی سال طرفو باید بشناس ... نگفتم همون موقع عقد کنه کهگفتم اشنا بشن 💍♥ i said yes