2777
2789

ترنم منو هم لایک کن

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

من که یه سوپر مارکت دم خونمون هست با کالا برگ جنس میده.با کارت یارانم  که میاد به اون کارتم میرم اونجا کلی خرید میکنم مثلا به اندازه ۷۰۰ هزار تومن جنس خریدم ۱۹ هزار تومن کارت کشید برام کلا.

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما گرفتیم اگه بخای همشو کالا برگ بگیری یگه یارانه برات نمیاد

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
ما گرفتیم اگه بخای همشو کالا برگ بگیری یگه یارانه برات نمیاد

شما دیگه یارانه اون ماه رو نگرفتید؟

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚

از یارانه ماه بعدت کم میشه چیز اصافه ای بر اون نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شما دیگه یارانه اون ماه رو نگرفتید؟

نه دیگه من اون ماه۹۰۰ خرید کردم کلا یارانه ندادن بجا یارانه به ازای هر نفر ۱۰۰تومن اضافه میکنن به شرط اینکه از کالا برگ استفاده کنی..بار اولم کالا برگ و بگیری یارانه دیگه برات نمیریزن

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
من که یه سوپر مارکت دم خونمون هست با کالا برگ جنس میده.با کارت یارانم  که میاد به اون کارتم میر ...

من و دخترم هرماه ۷۵۰میگیریم بخوام خریدکنم کنم از۷۵۰کم میشه اخه الان زده یک و ۵۰

کامل میگم دقت کن باید به ازای هر فرد خانواده حداقل ۲۰۰تومن خرید کنی تا ۱۲۰ تومن اضافه بشه و اونم خرید کنی یعنی مثلا یک خانواده ۵ نفره اگر ۱۶۰۰ خرید کنه ماه بعد ۱ تومن از یارانش کسر میشه و انگار ۶۰۰ تومن از خریدش سبد کالا بوده

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام 

جسارته اینجا مزاحمتون شدم

شما امپول بتامتازون برا ورم بینیتون تاثیرداشت؟؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟