2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بری پانسیون یا کتابخونه؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

برو سالن مطالعه 

این جو متشنج تو همون خونه می مونه ولی تو قراره آینده ات در جایی دیگه بسازی!  تو قراره چند سال بعد جایی دیگه و با آدم هایی دیگه زندگی کنی خودت وصل به این خونه و این افراد ندون! 

یا ارحم الراحمین

کار نشد نداره

من یکی رو میشناسم خانواده اش کلا مشکل ذهنی دارن این بین اونا سالمه بعد از اینایی ان که گیج میزنن حرفای مسخره میزنن همه مسخره میکنن هفت هشت تا هم هستن بهترین رشته بهترین دانشگاه تهران قبول شد، خواسن توانستن است

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اره میشه بهونه نیار

🥲شرمنده ولی شما جای من نیستی، حرفام بهونه نیست.انقدر اوضاعم بده حتی توی سایت هم نمیشه گفتش صرفا نوشتم شرایط متشنج ،چجوری میتونی حد و حدود شرایطم رو با کلمه ی بهونه بسنجی؟ 

منم نمیخوام پا پس بکشم فقط میخوام کمی از لحاظ روحی آروم بشم تا علائم جسمی بدی که دارم انقدر آزارم نده. 

ممنون از کمک شما🌹

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
🥲شرمنده ولی شما جای من نیستی، حرفام بهونه نیست.انقدر اوضاعم بده حتی توی سایت هم نمیشه گفتش صرفا نوش ...

بابا چی داری میگی من خودمم کنکور دادم یه زمانی دیگه ولی رتبه ای که میخوام نشد.‌الان که فکر میکنم میبینم من الکی بهونه میوردم وسط ..هی میگفتم من مشاور ندارم ..امکانات ندارم..حاام خوب نیست..خونه شلوغه ..این حرفا..خوب ای کاش بهونه نمیوردمو میخوندم تا الان برا پول دانشگام محتاج شوهرم نبودم

دختر کوچولو دوست دارم😘
بابا چی داری میگی من خودمم کنکور دادم یه زمانی دیگه ولی رتبه ای که میخوام نشد.‌الان که فکر میکنم میب ...

ترجیح میدم جواب شمارو ندم.به مشکلات خودتون رسیدگی کنید. 

بابا چی داری میگی من خودمم کنکور دادم یه زمانی دیگه ولی رتبه ای که میخوام نشد.‌الان که فکر میکنم میب ...

تاپیک رو هم قفل میکنم. ممنون میشم ادامه ندید حرفاتون رو.