2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و باتجربه فقط بیان

391 بازدید | 28 پست

شوهرم چند وقتیه رفتارش عوض شده ما فعلا تو عقدیم یعنی هنو‌عروسی نگرفتیم بعد همش دوست داره بیام خونه ی مامانش خودشم تنها بدون من اصلا نمیره دیروز ساعت ۷ صبح گفت بیا ببرمت خونه مامانم گفتم الان ک نمیشه شب از سرکار برگشتی بیا دنبالم باهم بریم دیدم شروع کرد ب داد و بیداد جلو‌مادرم و زد هر چی ک دم دستش بود شکوند منم مجبور شدم حاظر بشم بیام مامانم با گریه ازم خدافظی کرد بعد میایم اینجا یک هفته یک هفته میمونیم من خجالت میکشم خونشون راحت نیستم بعد یک هفته هم با التماس منو میبره خونمون بهم گفت خونتون و برات ارزو میکنم الان نمیدونم چیجوری بهش بگم بریم خونه میشه راه حل بهم بدین برا شما هم‌از این اتفاقا می افته از دیشبم باهام تو‌قهره

وااااا چرامیشکنه☹

خداحافظی از کسی که عزیزترین فرد زندگیت است یا حداقل یکی از افراد مهم زندگیت است اصلا خوشایند نیست و لحظه وداع سخت و جانگداز است. عاشقانی که مجبورند به هر دلیلی از معشوقه شان وداع کنند، لحظه خداحافظی و از دست دادن عشق قلبی بسیار سخت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد حالا فرصت جبران یه انتخاب اشتباه هست.. 

بازنگری کن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم جدا شو 

این چ زندگی هست 

کسی ک اینفدر گستاخ و عوصیه وسیله های خونه مادرت میشکنه اینجور اداهایی در میاره خونه خودت بری ارزوت میشه مردن 

مگه رو دست خانوادت موندی بندازین بیرون این بی شرف رو تمومش کن 

والا اینکه بگی تموم کن اصلا چیز ساده ای نیست ولی شوهرشما ی لجنه خانوادت هم ک ساده 

تجدید نظر کن اینقدر خودتو حقیر نکن الان بهترین دوران شما باید می بود اینجوره وای به دور روز دیگه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من با۷سال سابقه میگم شوهرت بیچاره ت میکنه تا عقدی جداشو.تو عقد تازه دوران گل و بلبله اینه!بعد عروسی میخواد چه بلاهایی سرت بیاره؟؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خونه هاتون از هم دوره ؟ خودت آژانس بگیر برگرد خب

ن نزدیکه اگ برم بلوا بپا میشه میخام یکاری کنم مطیع حرف من بشه رو‌حرفام حرف نیاره نمیدونم چیکار کنم کم سنم و کم تجربه

ن نزدیکه اگ برم بلوا بپا میشه میخام یکاری کنم مطیع حرف من بشه رو‌حرفام حرف نیاره نمیدونم چیکار کنم ک ...

چند سالته عزیزم ؟

توافق کنین سر این مسائل

بگو من راحت نیستم مدت زیادی اونجا بمونم 

ن نزدیکه اگ برم بلوا بپا میشه میخام یکاری کنم مطیع حرف من بشه رو‌حرفام حرف نیاره نمیدونم چیکار کنم ک ...

اشتباهت همینجاست 

مطیع من بشه یعنی چی 

نه زن و نه شوهر هیچکدوم قرار نیست برده اون یکی بشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چند سالته عزیزم ؟ توافق کنین سر این مسائل بگو من راحت نیستم مدت زیادی اونجا بمونم 

۲۱ خیلی حرف میزنیم میگ چ فرقی داره من چطور میمونم خونتون تو‌چرا نمیتونی