2777
2789

سلام خوبین میخاستم ازتون بپرسم کسایی که به تازگی رفتن سفر کربلا در مورد خرید کردن که چی بخریم بهتره و کجا جنساش ارزون تر هستش و یکم از تجربیاتتون بهم بگین ممنون میشم و اینکه پول ایرانی ببریم قبول میکنن 

۱۱آبان قراره بریم 

نایب الزیاره همگی هستم🙏🙏🙏

کربلا که واسه خرید مناسب نیست 

خودشون از ایران جنس میبرن ۴برابر میفروشن بهت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشا به سعادتتون انشالله حاجت روا برگردین

اونجا حتما پول عراقی ببرین چون خیلی راحتره 

من یک ماه پیش رفتم فقط کاظمین عطر خریدم چون هم خیلی ارزونتر از ایرانه و هم ماندگاری خیلی بالایی داره

سلام پیشاپیش زیارتتون قبول باشه .ایشون به تازگی کربلا بودن ازشون سوال کنید.امیدوارم راهنمایی کنن 

@رییس_جمهور_آینده 💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بسلامتی 

هیچی اونجا نخر 

قبل رفتن برو بازار شهرتون هر سوغاتی میخای همینجا بخر. من دقیقا همینکار کردم. 

چون دلم نمیخواست بجای زیارت وقتم توی بازار تلف کنم. حالا کربلا بری حرف منو متوجه میشی. از همون لحظه اول یک دلتنگی عجیبی میوفته به جونت.

دینار عراقی خیلی بهتره. نیازی نیست از اینجا پول نقد ببری. توی کربلا و نجف صرافی هست که دستگاه کارتخوان ایرانی داره. کارت میکشی همون لحظه بهت دینار میده 

بسلامتی  هیچی اونجا نخر  قبل رفتن برو بازار هر سوغاتی میخای همینجا بخر. من دقیقا ه ...

بهتر نیست به جای رفتن تو صرافی گشتن 

و وقت تلف کردن 

همین جا پولش رو چنج کنه و اونجا حداقل برا خودش یادگاری بخره