2777
2789

همهههه چییییی.

چند روز پیش به دوتا سال اولی گیر داده بود که چرا انقد آروم راه میرید😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همهههه چییییی. چند روز پیش به دوتا سال اولی گیر داده بود که چرا انقد آروم راه میرید😂

😐😐😂😂😂ماله ما انصافا مهربونن جلو در با هممون خدافظی کرد 😂من ی شلوار دارم بالاش زاپ داره ک معلوم نیس پام یه کوچولو معلومه

بعد ابیه جذبه لی هس

موندم بپوشم یا ن

هزینمم رفته بالا نمیتونم بخرم

حراست کی هست؟احیانا اون پیرمردی که مثل نگهبان دم دره لباس فرم تنشه نیست؟

خیر اون نگهبانه.

حراست آقا یا خانومی هست که کارت دانشجویی و پوشش دانشجو رو چک می‌کنه و به همه چی گیر میده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به همه چی گیر میدادن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خوش بحالتون ماله ما میاد وسط حیاط گیر میدن ب همه

فقط پارسال که شلوغ بود یکی دوبار گشت اومد‌

ولی‌نگهبان خودشو جر میده چرا دست میدین شما نامحرمید چرا اینا حالیتون نیست 

وقتی اکیپا باهم میان و میرن😂😂

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند