2777
2789

سلام من مقطع ارشد دانشگاه غیر انتفاعی ثبت نام کردم

اولش نمیدونستم شهریه چقده بعد فهمیدم ۱۳ میلیونه

حالا یک ماه رفتم و الان میخوام انصراف بدم باید چیکار کنم؟

۳ تومن از شهریه رو دادم میدونم برنمیگردونن پول دیگه ای هم باید بدم یا باید حضوری برم؟مدرک لیسانسم دست خودمه خداروشکر هنوز ب دانشگاه نداده بودم فقط اسکنش رو بارگزاری کرده بودم برا ثبت نام

لازمه کار خاصی کنم یا همین ک دیگ نرم کافیع؟

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱

واسه انصراف ازت پول میخوان فکر کنم بازم باید ی مبلغی بدی

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هر ترم ی مقدارپول میاد روی بدهکاریت مدرکتم نمیدن بهت مدرک کارشناسی رو

عزیزم کامل تاپیک رو نخوندی

گفتم ک مدرک کارشناسیم دست خودمه

هنوز ندادم بهشون

در این صورت بازم باید پول بدم؟

میشه لطفا تاپیک منم بیاید؟ خیلی تنهام 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
برو تحقیق کن  یا بگو یکی از دوستات بره بپرسه  بعد تصمیم بگیر

تصمیم رو ک گرفتم چون مدرکی هم بهشون ندادم هنوز

خب اگ همینجوری دیگ نرم چی میشه؟

پرتالت باز میمونه آخرین مدرک تحصیلی استعلامی هرجا استعلام با کد ملی بگیرن زده قبول شدی تاریخ پایان هم نداره

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐