2777
2789

من چند سال پیش ی عمل جراحی داشتم که هیچ مراقبت خاصی نداشت فقط دیگ تا ی هفته نمیتونستم آشپزی کنم و باید ی گوشه مینشستم. مادرم پیغام فرستاد که خونه من نیا من نمیتونم ازت نگهداری کنم (مجردم) هستین بقیشو بگم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید گم نکنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

خلاصه مادرم جوابم کرد بازم تاکید میکنم هیچ مراقبتی لازم نداشتم فقط کسی برام غذا بیاره همین . بعد یکی از فامیلای نزدیکم گفت بیا پیش من . منم رفتم و شاید بیشتر از یک هفته پیشش موندم . 

بعد مدتی دیدم مامانم مدام می‌ره کارای خونشو انجام میده . خودمم بعد خوب شدن برای جبران همین کارو کردم . ولی دیگ دیدم مامانم ولکن نیست هر سال هر سال . تا اینکه مامانم جای اینکه بره دیدن خواهرم ک به شدت تنها بود بازم البته کاری به دوشش نمی‌داشت ،. بازم رفت خونه اون فامیل یه کار سنگین چند روزه براش انجام بده منم با احترام به دخترش پیام دادم گفتم اگه میشه تو برو کمک مامانت ک مادر من بیاد خونه واااای ی شری شد هرررر روز یکیشون زنگ میزنه ک تو محتاج مادر ما بودی الان جای ممنون بودنته اینم بگم خودش هم چند باری ب روم آورد ک اون من بودم ک بهت جا و پناه دادن 

براش قبلا نماز خوندم جایی زیارت رفتم دعا خوندم دیگ چیکار کنم آخه .  واقعا آدم بی پناهی بودم ‌‌. ...

خب تقصیر مادرتونه اگه همون موقع بجای کمک به اونها به خودت کمک میکرد اینهمه منت نداشت کاش براش توضیح می‌دادی مراقبت نمیخوای ...حالا کاری هست که شده نمیشه کاریش کرد الانم تا مادرتون نخواد شما نمیتونی کاری از پیش ببری بشین باهاش آروم حرف بزن ..

هرکسی هم زنگ زد ازین به بعد جواب نده گلگی کردن بگو من تشکرمو کردم تاجایی هم که تونستم جبران کردم ولی همچنان  منت میزارید 

خدای منم بزرگه...
البته نماز و اینا رو که خودش ندیده براش میگفتی

از زیارت ک اومدم به دخترش گفتم پولی برای سوغاتی نداشتم اما براتون خییلی دعا کردم مخصوصا برای مامانت .