2777
2789
عنوان

پیام نوری های در حال تحصیل بیایید

112 بازدید | 22 پست

بچه ها من مدارکام تا دیروز ناقص بود برای ثبت نام دیروز ثبت نامم نهایی شد ولی اومدم انتخاب واحد کنم فقط ۱۲ واحد تونستم بردارم ، عمومی نمیخوام بردارم چون یه لیسانس. دارم تطبیق می کنم. همه ی کلاسا می گفت ظرفیت پره 

میدونم دیر اقدام کردم ولی باید دانشگاه قبلیم مدرکی میفرستاد برای پیام نور ، الان نمی تونم بیشتر بدارم ، مهلتش هم تا امروز بود ، شما ترم اول چند واحد برداشتین ( روان شناسی پیام نور )

معمولاً انتخاب واحد میکنن ت حذف و اضافه تغییر میدن دیگه! شاید جا باز بشه فک نکنم راه دیگه‌ای باشه قدیم و جدیدم نداره همه دانشگاهها مگه اینجوری نیستن؟!

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولاً انتخاب واحد میکنن ت حذف و اضافه تغییر میدن دیگه! شاید جا باز بشه فک نکنم راه دیگه‌ای باشه قد ...

مهلت حذف و اضافه هم تا دیروز بود 

گفتم در حال تحصیل که اطلاع از تاریخا داشته باشن 

ترم اولی ؟ منم میخوام کتاب بخونم ، میخوام ارشد برم دانشگاه دولتی انشا الله   برای هر درس &nbs ...

نه ترم ۳ 

استاد هیچی نمیگه بخریم تو همون برگه انتخاب واحد جلو هر درس اسم کتابش رو نوشته طبق اون تهیه میکنی

اره میرم

من این ترم نمی تونم برم ، به نظرت خود خوان میتونم بخونم 

اره میتونی ولی بعضی استاد ها برا حضور در کلاس نمره ۸ میانترم میدن نمره میانترم نداشته باشه پایان ترمت به جا ۱۲ نمره از ۲۰ حساب میشه 

نمونه سوال ها رو هم بخون