2777
2789

دوستان من تجربیات خودمو مینویسم چون خودم از تجربیات بقیه تو نینی سایت خیلی استفاده کردم

من کیست اندومتروما ۷ سانتی راست و ۳ سانتی چپ داشتم و لوله چپ بسته از درمان که براتون بگم انواع اقسام روش های سنتی و اسلامی و … گرون و ارزون هیچ فایده ای نداشت کلا هم که ای وی اف گفتن باید حتما بکنی من هی عقب انداختم تا طبیعی باردار بشم و سه سال و نیم شد و کیستا به این اندازه که نوشتم رسید و میوم هم چندتا داشتم که میگفتن مهم نیست اونا خطری ندارن خلاصه یک بار که کاملا بی خیال این قضیه شدم و تصمیم قطعی برای ای وی اف گرفتم که این ماه برم و اینا سر موعد پریودم چهار روز لکه ببنی پیدا کردم خودم فک میکردم پریودم چون همیشه قبل پریودم همینطور لکه بینی داشتم حتی زعفرون هم یبار خوردم تا خونریزیم شروع بشه و برم مطب واسه اغاز ای وی اف ولی یهو لکه بینیم قطع شد بعد چهار روز و بیبی چک خط کمرنگ افتاد و فرداشم با تیتر بتا ۲۰۳ ازمایشم مثبت شد

ولی با شریاط بدی که داشتم دکتر بهم گفت باید بتا تو ۴۸ ساعت دوبرابر بشه و اگه نشد احتمال خارج رحمیه و برو سونو داخلی ( اشتباهه منو نکنید ) بتای من تو ۴۸ ساعت ۳۷۷ شد یعنی کتر از دو برابر ولی بدونید خواهرا که بتا با افزایش ۳۵ درصدی هم کافی هست و حتما نباید دوبرابر بشه و یکی دیگه اینکه زیر ۱۵۰۰ اصلا تو سونو چیزی نشون نمیده که منو فرستاد من هفته شش بودم ولی ظاهرا جنین من خیلی دیر تشکیل شده بوده شاید مثلا واقعیش هفته سوم بوده خلاصه سونو رفتم چیزی دیده نشد و از همون روز  سونو لکه بینی و خونریزی پیدا کردم رفتم دکتر و ده روز برام روزی یکی شیاف پروژسترون نوشت  چون تو سونو چیزی دیده نشده بود و منم شرایط بد داشتم ترسید تو لوله باشه خلاصه این شیاف کم بود برای من و توی تعطیلات هم افتاد و هفته هشتم رفتم سونو بازم هیچی ندید تازه یه توده مشکوک خارج رحمی هم تشخیص داد و رفتم بنا دادم و دیدم اومده پایین و خلاصه سقط شده بود با همون خونریزی ها و بعد هم یه تیکه گوشت اندازه نصف کف دست دفع کردم که دیدم هم داخل رحمی بوده هم بوده و اینا تو سونو داخلی هم حتی ندیده بودن

خلاصه که خودم به شخصه تا چهارماهگی سونو نمیرم دیگه و داخلی هم که اصلا نرید برای یه ادم معمولی شاید بد نباشه ولی الان دیگه کسی بی مشکل نیست بارداری های حالا خیلی سخت شده و برای قلب هم بعد ها فهمیدم خیلی از دکترا تا هفته ۱۴ وقت میدن اخه خودتون ببینید جنینی که قلب نداره که رشد نمیکنه پس یه استرس و سونوی بیخودیه و کلا هم اینا رو گفتم چون خودم با شرایطم امید بارداری اونم داخل رحمی اصلا نداشتم و برای همین هم به حرف دکترا گوش کردم و حساس شدم و موقعیت طلاییمو از دست دادم  خواهش میکنم سونو داخلی نرید فایده ای هم نداره اگر مشکلی باشه سقط میشه خودش ولی اگر سالم و باشه و حساس باشه حتما با سونو از بین میره و پروژسترون هم اوایل بارداری هیچ ضریری نداره حتی یکی بهم گفت تا اخر ماه نه امپول میزده بچشم پسره و خوبه دفه دیگه اگر خدای نکرده لکه دیدم حتما پروژسترونمو میزنم حتی دو سه بار در روز و منتظر دکتر رفتن و سونو و اینا نمیشم

به علاوه که دوست خودم تو هفته ۱۸ صدای قلبو نشنیدن با سونو و دوستم میگفت هرچی میگفتم خودم یه ضرباتی حس میکنم باور نمیکردن و اومده بود خونه و فرداش تکونای بچه هم شروع شده بود یعنی واقعا سونو فایده ای نداره مگر کسی که بچش خدای نکرده تو دلش مرده باشه واسه بچه زنده با تیتر بتا تو ازمایش خون سونو رفتن اشتباهه

منم تو طول باردارسم چند بار سونو رفتم هم سونوگرافیست هم دکتر گفان عمه چی اوکی هست و منبراس طبیعی بستری شدم کلس زجر کشیدم آخرشم اورژانسی سزارینم کردن معلوم شد رحمم یه سپتوم وحشتناک داشته که اصلا نمیشده طبیعی زایمان کنم و دکتر حین عمل متوجه شده و به نظرم معجزه بوده که نی نیم سقط نشده چون من تو نی نی سایت خوندم خیلیا به خاطر سپتوم سقط داشتن،

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇