2777
2789

حس میکنم  دو مارتونه من اون اخر دارم میخزم  همه دارن تندتند میرن جلو...میدونم افسرده م ولی میترسم دارو بخورم ...سنمم داره بیشتر میشه عقب موندم از همه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش.نوشتم نوشتن نوشتم بانوشتن وخوندن کتاب میتونی تاحدزیادی به خودت کمک کنی خودتوبشناسی وعلت وحذف کنی...پیاده روی واقعا موثره اگه علاقه ای به نرمش نداری....قرص ویتامین دی وب ۳۰۰و اهن....

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

ورزش.نوشتم نوشتن نوشتم بانوشتن وخوندن کتاب میتونی تاحدزیادی به خودت کمک کنی خودتوبشناسی وعلت وحذف کن ...

مرسی عزیزم همه رو انجام دادم ومیدم ولی پیشرفتی نداشتم هیچ...درحد زن خانه دار

منم مثل تو خیلی پسرفت کردم همه با سرعت دارن می تازونن. میشه بگی تو چه مواردی بیشتر ناراحتی

خب سنم بالا ست ...اصلا نمیدونم چکار کنم سردرگم ...بدترینش حوصله ندارم 

مرسی عزیزم همه رو انجام دادم ومیدم ولی پیشرفتی نداشتم هیچ...درحد زن خانه دار

طلسم روانیتو پیدا کن.کتابشو مطالعه کنید بی نظیره من ذهنم قفل بود ازکودکی..دوره سوده هروی رو گوش بدید ودرون خودتون جستجو کنید..من باگوش دادن این دوره معجزه هارو دیدم..اعتقادی به این دوره هانداشتم وفکر میکردم تبلیغ ودروغ وعدردادن پوله. امتخانش ضرری نداره.

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه