مامانا دخترم وقتی لباس تنش نیست انگار ترسیده دستاشو باز میکنه یهویی و چشاشو گرد میکنه گریه میکنه نه فقط وقتی لباس تنش نیست حتی موقع گریه کردن اگر بزارمش زمین همین کارو میکنه خیلی میترسم نکنه چیزی باشه بچه شما اینجوری نیست ۲ ماه و نیمشه لطفا جوابم بدید بعدش کاملا عادیه میخنده بازی میکنه اصلا اصلا بیحال اینا نیست کاملا عادیه این حرکات یک ثانیه بیشتر نیست تا اینجوری میشه بلندش میکنم آروم میشع دیگه اینجوری نمیشه میترسم زیاد ی وقت چیز بدی نباشه
دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه همیشه گاهی اینجوری میشه موقع لباس عوض کردن و وقتی گریه کنه کنارش نباشم اینجوریه بیشتر تا بلندش میکنم کاملا عادیه دور سرش و وزنش عالیه اغو میکنه گردن گرفته
دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
نه همیشه گاهی اینجوری میشه موقع لباس عوض کردن و وقتی گریه کنه کنارش نباشم اینجوریه بیشتر تا بلندش می ...
عزیرم به احتمال ۹۹ درصد درد داره . نوزاد اگه کولیک داشته باشه با بغل آروم میشه . بعد بعضی از بچه هام مدل گریه کردنشون اونجوریه . پسر منم ی جوری گریه میکرد میترسیدم .
نه بابا مگه تب کرده قبلش؟ لباس که تنش نیست حس امنیت نداره ..یه پارچه نازک و نرم بردار ...
نه اصلا تب نداره حتی موقع واکسن دوماهگی تب نکرد اصلا آره وقتی لخته ی چیزی بندازم روش نمیترسه دیگه دختر من رفلاکس پنهان داره یهو شیر و اسید معده میاد تو حلقش دردش میاد دلش درده دو روزی ی بار پیپیمیکنه