2777
2789

سلام 

بچه ها چ جوری میشه با بودجه کم درآمد کسب کرد ؟ بنظرتون اینترنتی میشه ؟ اصلا چ شغلی خوبه و میشه درآمد داشت با این بودجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ایتا کانال بزن جنس بیار بعد ک کارت گرفت میتونی بری اینستا یا جاهای دیگه 

مثلا جوراب یا لوازم تحریر یا جینگول جات برا مو 

ماگ یا شال و روسری ازین چیزا... 

گفتم ایتا چون فکر کنم تعرفه تبلیغاتش نسبت ب اینستا و اینا پایین تره با 200 تومن 500 تومنم تبلیغ میکنن برات

سلام به قول یک مشاوری فرمودند با ۱۰ میلیون فقط سعی کنید مهارت بیاموزید ، روی خودتان سرمایه گذاری کنی ...

اخه چ مهارتی ...من خسته شدم.. واقعا نیاز ب درآمد دارم 

تو ایتا کانال بزن جنس بیار بعد ک کارت گرفت میتونی بری اینستا یا جاهای دیگه  مثلا جوراب یا لواز ...

بنظرتون برا جوراب هزینه میکنن ؟‌ هزینه پست و اینا ؟ 

بنظرتون برا جوراب هزینه میکنن ؟‌ هزینه پست و اینا ؟ 

والا حقیقت یکی از آشناهامون جوراب میاره تو ایتا میفروشه 

جوراباشم خاصن خوشگلن جوراب شلواری و ایناهم داره

فکر کنم هنوز 1 سال نشده 6هزار و خورده عض  دارع فروششم ظاهرا خوبه 

ولی یکی دیگه اکسس ری مو زده بود به اندازه این رشد نداشت البته خب چیزای دیگشم مهمه تولید محتوا و اینا 

واقعا میشه 

اره من به دو سال قبل با ۳٠٠تومن شروع کردم البته خودم سفارشی اکسسوری درست میکردم خیلی فروش داشتم 

و حاشیه سودشم ۲برابره 

لباس زیرم شنیدم خوب فروش میره ولی سعی کن اگه لباس زیر زدی زیاد از یه محصول نخر ۲یا ۳تا بخر تنوع کارت زیاد بشه بعد که مشتری داشتی جینی بخر

والا حقیقت یکی از آشناهامون جوراب میاره تو ایتا میفروشه  جوراباشم خاصن خوشگلن جوراب شلواری و ا ...

میشه خواهش کنم پیج جوراب فروشو بدین ؟ میخوام نحوه عکاسی و ابنا رو ببینم 

اره من به دو سال قبل با ۳٠٠تومن شروع کردم البته خودم سفارشی اکسسوری درست میکردم خیلی فروش داشتم  ...

چ عالی ...ماشالله هنرمندی پس ...من ی همچین چیزی دوس داشتم ... ک مثلا یزچیزی تولید کنم و بفروشم...ولی هنری ندارم متاسفانه