2777
2789
عنوان

بارداری سخت😭

941 بازدید | 20 پست

ناشکری خدارو نمیکنم واقعا شاکرم از اینکه مادر شدم اما خسته م بیماری روحیم برگشته ویار امونمو بریده جونم به لبم رسیده هنوز ده هفته م و این حالمه همه میگفتن تو بارداری اینو بخور اونو بخور فلان سوره رو بخون قران بخون اینقد حالم بده مث یه مرده میمونم هیچی نمیتونم بخورم هیچ کار نمیتونم بکنم خیلی روزای سختیه پنج هفته س مریض و داغونم یه گوشه افتادم کاش زودتر این ویارم تموم بشه بتونم یکم با بچه م ارتباط بگیرم باهاش حرف بزنم حسش کنم الان بخدا حس میکنم سزطان دارم تا بچه😢خدایا بهم صبر و طاقت بده😭

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله این دوران به خوبی سپری میشه و تو بغلت میگیریش

ممنونم برام دعا کنین زودتر ویارم تموم بشه😭

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

میگن از یه هفته ای یهو همه چی خوب میشه

امیدوارم زودتر برسه اون هفته😢😢😢

عزیزم از عمق وجودم درکت میکنم

منم ۱۰هفتم

از روز اوووول بخدا کمر درد دارم

الان که گرفتگی عضلات یجوری سختمه راه رفتن انگار ماه نهم

ویارم خوب شده بود دیروز رفتم جایی بوی بد میومد ازون موقع حالت تهوعام شروع شده باز و.... 

خدا کمکمون کنه💖🌙خدایاشکرت تن بچهامون سلامت💕

چــــــــــــی_بنویسم💜
همه بارداری راحتی ندارن من بارداریم افتضاح بود و زن باردار میدیدم وحشت میکردم

واقعا من تو زندگیم خیلی مریضی کشیدم خیلی اتاق عمل رفتم این از همه ش سخت تر شد برام منم مدام به مادرم میگم چطور چندتا بچه اوردی من یکیه دارم میمیرم

عزیزم از عمق وجودم درکت میکنم منم ۱۰هفتم از روز اوووول بخدا کمر درد دارم الان که گرفتگی عضلات یجو ...

😭😭😭😭😭

واقعا من تو زندگیم خیلی مریضی کشیدم خیلی اتاق عمل رفتم این از همه ش سخت تر شد برام منم مدام به مادرم ...

من اینقدر شهرغریب اذیت شدم که شوهرم به دکتر التماس میکرد بیا درش بیاربچه نخواستیم

اصلا سرهمین منم قیدبچه دوم زدم

اه

مادر شدن واقعا خیلی سخته الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادر است منم بارداری خیلی بدی داشتم همه جور دردیو تجربه کردم فقط ارزوم این بود یکی بیاد تو کارام کمکم کنه یا غذا بپزه بیاره حالا که بچم دو سال و نیمشه یه جور سرویس کرده که میگم بارداری خیلی بهتر بود😁   بازم شکر که بچه سالمی دارم انشالا شما هم سهی و سالم بغلش میکنی و از این روزها یه خاطره میمونه  

من اینقدر شهرغریب اذیت شدم که شوهرم به دکتر التماس میکرد بیا درش بیاربچه نخواستیم اصلا سرهمین منم ق ...

بخدا منم ا همسرم اتمام حجت کردم فقط همین یکی از بس سخته

مادر شدن واقعا خیلی سخته الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادر است منم بارداری خیلی بدی داشتم همه جور ...

بخدا فکر میکنی الان خسته میشی میگی من حاظرم بچه م صبح تا شب بریزه بپاشه اما حال دوتاییمون خوب باشه هیچی سخت تر مریضی نیست منم خانم باردار نزدیکم ندیده بودم که این روزا رو درک کنم فک نمیکردم اینجوری میشه ادم