2777
2789

خیلی راحت 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی احساساتمو سرکوب می کنم

تلاش می کنم که اون مرد تو محیطی که من هستم نباشه

دیگه بقیش کار زمانه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اونقدرخودتوسرگرم کن تا عادت کنی به نبودش وفکرنکردن بهش.وهرچیزی که به یادش میوفتی دوری کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

متاسفانه اون خواستنه بخاطر اینکه بهش نرسیدی همیشه هست تو فکر میکنی عشقه اما فقط بخاطر اینکه نچشیدیش میگی عاشقشم ولی اینجور نیست 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

برای دختر خالم پیش اومد

سعی کن کاملا از تو ذهنت بیرونش کنی عکسی ازش داری حذف کن پیج اینستاش رو داری انفالو  و بلاک کن کلا سعی کن از دیدت محوش کنی

و اصلا و ابدا سعی نکن بری خودت سمتش چون در اون صورت 3 چیز بیشتر پیش نمیاد . یا ضایعت میکنه یا محترمانه میگه نه یا ازت سو استفاده میکنه

شخصیت و عزت نفس خودت رو بابت هیچکس تو این دنیا از دست نده . هیچکس از خودت مهم تر نیست

دختر خاله من اینکارو کرد هنوز ک هنوزه نتوسته با خورد شدن شخصیتش کنار بیاد بعد 4 سال

خب چطوری آخه؟ من که هر کار کردم نتونستم، امروز بعد دو ماه بهش زنگ زدم، خیلی سخت بود تاپیک ثبلیمو بخو ...

به این فکر کن که اون داره خوش میگذرونه ولی تو داری اذیت میشی و اون عین خیالش نیس

یه چیزی بگم اونکه حتما از خداشه ولی تو با خودت اینکارو نکن اینا زود گذره..... بعدا فکر می‌کنی میفهمی اشتباه بوده 

هر چیزی که تورو یاد ادن ادم میندازه از خودت دور کن.... هررررر چیزی حتی اون خیابون مسرتو عوض کن.... در این حد بعد میبینی چه کیس های بهتری مسان سراغت آخه51 دوتا دنیای متفاوت دارین حتی اگر یک طرفه هم نبود باید بیخیال میشدی..... 

کاربری سوم...