2777
2789
😑😑😑 ماهم بعضی سونوهای اینجا جنسیت دختر رو الکی میگن معلوم نیست که به قول شما نتونن سقط کنن، ت ...

قیافه هاشون دیدنی میشه بعده چند ماه که میفهمن دختره

من زن داداشم بادخترش تا نزدیک مدرسه رفتنش دشمن بود دادشم نزاشت سقطش کنه الانو نمیدونم با هم چه جورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو  زیر 9هفته داری بزار تا با روش رمزی بگم بهت.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
واقعا؟ چه سنگدل😑😑

بخدا قسم بعدا خوب شد ولی چ فایده من نبودم نابود میشد

پسربزرگش که اون موقه کوچیک بود چنان لگدایی بهش میزد عجیب به دخترش بعد سر همین چیزا سالها نمیتونس حرف بزنه هزارجا بردمش همیشه موی سرشو میکند 

الانم برادرزادم همیشه حسوده خیلیم براش میخره ها ولی چ فایده انقد خودکم بینه کناه داره

بخدا قسم بعدا خوب شد ولی چ فایده من نبودم نابود میشد پسربزرگش که اون موقه کوچیک بود چنان لگدایی بهش ...

الهی عزیزم

ناراحت شدم براش😟

من فکر کردم یکی دو تا دیگه دختر داشته که ناراحت شده از دختردار شدن

اینکه بچه اولیشم پسر بوده😑

الهی عزیزم ناراحت شدم براش😟 من فکر کردم یکی دو تا دیگه دختر داشته که ناراحت شده از دختردار شدن ا ...

از دختر خوشش نمیومد تا دنیا اومد هی بهش میگفت اون دختره نمیگف دخترم تا مدتها لباس برادرشو تنش میکرد رنگ پسرارو گرفته بود رفتم خریدم براش کم کم عادت کرد الان ولی ازش میپرسم میگه هرچی دلم بخواد برام میپزه میخره ولی اهل محبت نیس 

آره ولی اینجا زیاد شنیدم که میگن جنسیت دختر توی ان تی خطا زیاد داره، منم دلم میخواد جنسیت رو قطعی ب ...

من میتونم جنسیتو قطعی بهت بگم 

تاپیکمو بخون

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat