2777
2789

والا بعضیام هستن هزینه لباس ورزشی شون از شهریه باشگاه بیشتره، هردفعه میبینم یه لباس جدید پوشیدن، چجوری اخه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما باشگاه ميرين اين مشكلاتو دارين يعني اينقد تو نخ مردمين 

كلا ميگما خيلي اين تاپيكو ديدم توي سايت 

بابا برو ورزشتو كن بدنتو بساز بيا بيرون ديگه چكار مردم دارين

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

یا قرض میکنن 

یا توان مالیشون بالاس 

یا از حراجیا میخرن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا شما باشگاه ميرين اين مشكلاتو دارين يعني اينقد تو نخ مردمين  كلا ميگما خيلي اين تاپيكو ديدم ...

نه اتفاقا تو نخشون نیستم زیاد تمرکزم رو ورزشه، ولی واقعا سؤال شد برام، بعد جالبیش اینجاست از وضع مالیشون که حرف میزنن در حال نالیدنن

من که خودم مربی ام نمی‌رسم بخرم ، اما اصلاااا مقایسه هم نمیکنم ,تمرینم واسم مهمتره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
نه اتفاقا تو نخشون نیستم زیاد تمرکزم رو ورزشه، ولی واقعا سؤال شد برام، بعد جالبیش اینجاست از وضع مال ...

چون ولخرجن مينالن ديگه 

ببين يا طرف داره و ميخره و لذتشو ميبره 

يا نداره و ولخرجي ميكنه و ميناله از وضع موجود 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
حالا نه نون شب،کلی گفتم،وضع خورد خوراکشون ضعیفه ولی ظاهرشون شیکه

ب نظرم این بهتره

حالا میبینم ی بنده خدا غذا شون یا کلا پول خوراکی زیاد میدن

اما متاسفانه ب لباس کم اهمیت میدن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری