2777
2789
عنوان

اذیتای دختربچه ام

196 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم رو ازپوشک گرفتم دوماهی هست به شدت اذیتم میکنه تودسشویی.  بادمپایی رو پادری مید خیسم میکنه وبپربپر واذیت ..بجزاونم خوابش کمه جیغ میزنه لجبازه زبان درازی میکنه سه سالشه.چی بدم بهش وچه سوره ای آرومش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش 

اگر انرژی زیادی داره کلاس های مختلف که خانه خلاقیت ها برگزار میکنن یا بازی درمانی ها که روانشناس کودک برگزار میکنن خیلی میتونه کمک کننده باشه مصرف شکلات و کاکایو نوشابه و چیزای محرک رو به حداقل برسونین 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خخخخخ بخدا که عین دخترمنه. سه سال و نیمش که بشه خوب میشه. تو این سن همشون همینجورین. بچه منم اینجوری بود به زور میبردمش دستشویی و به زور از دستشویی میاوردمش بیرون می رفت داخل شلنگ رو بر میداشت اب بازی می کرد شلنگ اب رو میگرفت تو خونه یه وضعی بود اصلا. الان که نزدیکه چهارسالشه بهتر شده.

خخخخخ بخدا که عین دخترمنه. سه سال و نیمش که بشه خوب میشه. تو این سن همشون همینجورین. بچه منم اینجوری ...

اخه دوسه ماهه دیوونه شدم من.اینماه ساسالش تمام میشه منو روانی کرده 

اولشم اينكه بچه صبر پدر و مادرو ميسنجه ببينه تا كجا ميتونه لجشونو در بياره 

دومن اينكه بچه ها ذاتن بازي گوشن احتمالا محيط اين بازيگوشي و تخليه انرژي رو فراهم نميكني وقتي ميبينه خودشو سعي ميكنه تخليه كنه 

سومن بچه ان عقل ندارن با داستان و فراهم كردن محيط ميتوني اموزش بدي 

چهارمن تربيت بچه صبرررر فرااااوااااان ميخاد همين 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خانه خلاقیت منظورتون خانه بازیه،؟هزینش چقدره

توی شهر ما از طرف سازمان رفاه تفریحی شهرداری برگزار میشد خیلی کم بود مثلا ۱۰ جلسه ۱۰۰ الی ۱۵۰ 

الان من خانه بازی میبرم اونم از طرف فرهنگ سرای شهرداری  جلسه ای ۵۰ دوره هاش ۱۲ جلسه است 

بچه من ۷ سالشه ولی جون تنهاست و انرژی تخلیه نشده زیاد داره از بچگی میبردمش و واقعا توی خونه آروم و متین هست چون همه انرژیش اونجا تخلیه میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ای جان

زود بزرگ‌میشه دلت تنگ میشه واسه این روزا. منم دخترم ۳ سالش بود اذیت بودم الان ۸ سالشه خیلی راحت‌ترم

سعی کن انرژیش تخلیه شه با پارک و... خودتم باهاش بپر بپر کن بازی کن واسه روحیه تم خوبه😁 

زندگی زیباست...
اخه دوسه ماهه دیوونه شدم من.اینماه ساسالش تمام میشه منو روانی کرده 

بخدا بچست هنوز فقط صبور باش این کارا همش اقتضای سنشه. کتکش نزن گناه داره بی خیال باش میره دستشویی فقط درو ببند که اب رو فرش نریزه بزار هر چقدر میخواد بازی کنه. یکم بزرگتر بشه خودش درست میشه.