2777
2789

منکه اگه برگردم عقب عروسی نمیگیرم

و اینکه میگن اگه نگیری میشه حسرت رو درک نمیکنم🫤

نه که عروسیم بد بوده باشه،ولی میتونستیم پولی که خرج شد رو استفاده ی بهتری ازش بکنیم

اتفاقا حسرت میخورم که چرا مابه کرونا نخوردیم،چون تو فامیل ماهم میگفتن اگه کسی عروسی نگیره صورت خوشی نداره🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا  ولی نمیدونم حدودا چقد میشه

ما هفته پیش عروسی داشتیم ۳۰۰تومن خرج شد ۱۰۰تا مهمون داشتیم ۲۰۰و خورده ای هم جمع شد‌...شماکه میگی پول عروسیو دارین با اون عروسی بگیرین پول کادوهاتونم بردارین یا ماشین عوض کنین یا....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خداکنع بیاد عقدم کنه

من مانتو شلوار میپوشم میرم‌محضر فرار میکنم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

من ک نگرفتم پشیمون هم نیستم 

بستکی به روحیات خودت و شرایطت داره 

من ترجیح دادم ب جای خرج مجلس خونه بهتری بگیرم کلا هم اهل عروسی و اینا نبودم 

ولی میتونی یه دورهمی توپ با دوستاتون بگیری هم مختلط باشه هم فک‌و فامیل نیستن راحتین

عا من از اینم میترسم🤦‍♀️😅

یه ترس به ترسات اضافه کردم😁😶‍🌫️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎