یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شاید چون نتیجه لطف و کمکی که میکنی رو نمیبینی برای همین حس خوبی نمیگیری و یه حس خودسرزنشی میاد سراغت ...
ازم تشکرم زیاد میکنن ولی ته دلمو انگار چنگ می زنن، میگم ای کاش هیچوقت کمکش نمی کردم اصلا به من چه منکه لطفم به خودم نمیرسه!!، چرا اومدم به یکی دیگه لطف کردم
وای حق فکرمیکردم فقط من اینجوریم مثلا راهنمایی میکنم طرف بگه این چقدر مهربونه خوبه بعد میگم وای خ ...
اخ ای خدا گفتی، یعنی من حرصم از اینه که دل سوزی برا خودم ندارم، حال و حوصله ی اهداف خودمو ندارم، برا خودم کار نمیکنم، بعد برا بقیه این همه دست و دلباز، یعنی واقعا حالم از خودم نباید بهم بخوره؟!
دست خودمم نیست بطور ناخودآگاه یکسره در حال خدمت به دیورانم دلسوزی ها و مادر بازی در میارم انگار مشاور رایگانم، چمیدونم ساپورتر همه منم