2777
2789

اخه چرا اینطوری مگه کمک کردن به کسی نباید حال ادمو خوب کنه 

ولی من واقعا حالم بده چون کمک کردم 😓

عذاب وجدان دارم از این کمک نگین و نپرسین ✋😂

حالا من چیکار کنم، نکنه من حسودم، نهههههه

شاید چون نتیجه لطف و کمکی که میکنی رو نمیبینی برای همین حس خوبی نمیگیری و یه حس خودسرزنشی میاد سراغت که چرا به همچین آدم قدرنشناسی کمک کردم. اینجوریه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون نتیجه لطف و کمکی که میکنی رو نمیبینی برای همین حس خوبی نمیگیری و یه حس خودسرزنشی میاد سراغت ...

ازم تشکرم زیاد میکنن ولی ته دلمو انگار چنگ می زنن، میگم ای کاش هیچوقت کمکش نمی کردم اصلا به من چه منکه لطفم به خودم نمیرسه!!، چرا اومدم به یکی دیگه لطف کردم

مثال بزن اگه میتونی

همین امشب یکیو راهنمایی کردم برا ثبت نام یه ازمونی 

من دلم برا خودم نمی سوزه ازمونو شرکت کنم قبول شم، ولی برا یکی دیگه دل می سوزونم 

از اینکه نقش یه ساپورتر و مشاور برا بقیه دائما بازی کنم خوشم نمیاد، والا من از خودم بیزار م خدا کنه طرف سیریش نشه 

میبینی تو رو خدا می خوای خودتو بعدش چنگ بزنی بکوبونی تو دیوار 

وای حق

فکرمیکردم فقط من اینجوریم

مثلا راهنمایی میکنم طرف بگه این چقدر مهربونه خوبه

بعد میگم وای خدا چ کاری بود کردم از وقتم گذشتم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

تا حالا شده حس کنین خانوادتون میخوان ازتون فاصله بگیرن؟ من خانوادم مذهبی ان خودم یکم شوخم و موهام پ ...

نه همچین حسی ندارم ولی اگر تند رفتار کنم احترامم کم میشه 

وای حق فکرمیکردم فقط من اینجوریم مثلا راهنمایی میکنم طرف بگه این چقدر مهربونه خوبه بعد میگم وای خ ...

اخ ای خدا گفتی، یعنی من حرصم از اینه که دل سوزی برا خودم ندارم، حال و حوصله ی اهداف خودمو ندارم، برا خودم کار نمیکنم، بعد برا بقیه این همه دست و دلباز، یعنی واقعا حالم از خودم نباید بهم بخوره؟! 

دست خودمم نیست بطور ناخودآگاه یکسره در حال خدمت به دیورانم دلسوزی ها و مادر بازی در میارم انگار مشاور رایگانم، چمیدونم ساپورتر همه منم 

خاک برسرم واقعا که