2777
2789
عنوان

رشتم خوبه یا بیکار میمونم؟

162 بازدید | 8 پست

خودم رشتم مترجمی علاقه دارم ولی تز ایندش مطمئن نیستم  به نظرتون  اینده داره ؟ نکنه چن سال دیگه پشیمون بشم؟ 

کنکور رتبم اختلاف کمی با قبولی داشت بشینم بخونم برا پرستاری یا اونم درامدش کمه یا پیراپزشکی های دیگه؟

منم مترجمی خوندم آره کار که هست زبان رشته خوبیه ولی من کارم چیز دیگه ای هست

درامدش خوبه ینی؟

چند سال دیگه پشیمون نمیشم چرا نخوندم برا پیراپزشکی؟

چه کارایی براش هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی جان باید ببینید روحیه پشت کنکور و تلاش کردن دارید یا نه!؟

اگه در رشته مترجمی علم خوبی کسب کنید، در آمد خیلی خوبی داره از پیراپزشکی هم بیشتر. همه چی مربوط به علاقه و پشتکار شما داره .

موفق باشید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
گلی جان باید ببینید روحیه پشت کنکور و تلاش کردن دارید یا نه!؟ اگه در رشته مترجمی علم خوبی کسب کنید، ...

خب اختلاف خیلی کمی داشت رتبم با قبولی به احتمال زیاد پیراپزشکی بیارم 

ولی شنیدم درامد اونام زیاد نیست ینی بهتر از مترجمی درامدش به نظرتون؟

خب اختلاف خیلی کمی داشت رتبم با قبولی به احتمال زیاد پیراپزشکی بیارم  ولی شنیدم درامد اونام زی ...

والا من رشته ام مترجم نیست.

اما دختر عمو پدرم، مترجم هست و درآمد خیلی خوبی داره. خیلی تلاش میکرد. البته من از فامیل راجع بهش شنیدم.

و دوتا دوستان دبیرستانم که باز از بچه های دیگه راجع بهشون شنیدم راضی بودن.

ولی عزیزم اگه واقعا فکر میکنید بخونید برای سال بعد. چون ممکن تا همیشه حسرت داشته باشید که چرا نخوندم.

موفق باشید در هر حال گلی

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.