دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
عزیزم تو یه تاپیک کمر پست گذاشته بودی که دیدم .نوشتی عمل کردی ولی پلاتین نذاشتی سرخوردگی مهره بدون پلاتین هم میشه .اگ تهران هستی یه متخصص مغز اعصاب که تشخیصش خوب باشه بهم معرفی میکنی .منم سنم کمه دیسک و سرخوردگی خفیف مهره دارم ولی از پلاتین میترسم چون شنیدم محدودیت زیادی میاره
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
عزیزم تو یه تاپیک کمر پست گذاشته بودی که دیدم .نوشتی عمل کردی ولی پلاتین نذاشتی سرخوردگی مهره ...
سلام عزیزم من کرمان عمل کردم اما شنیدم دکترم اومده تهران دکتر حسین کامیاب...خیلی خوب عمل کرد گفت چون جوونی پلاتین نمیزارم خدا خیرش بدهذاما من رعایت خیلی نکردم و وزنمم بالا رفت اما رعایت کنم خوبم خداروشکر این دکتر اومده تهران حتما برو پیشش اینجا رئیس بیمازستان ارتش بود و باورت نمیشه چقدر عملای خوب و موفقیتامیز داشت و چقدر شلوغ بود من یکم ترسو بودم اما ماهایی رو ک تو یه روز عمل کرد بعد ۱۰ روز دیدم همه عالی بودن اونا پلاتین گذاشته بودن میگفتن انار ن انگار عمل کردیم.....تما در کل من راضیم از اینکه عمل کردم
سلام عزیزم من کرمان عمل کردم اما شنیدم دکترم اومده تهران دکتر حسین کامیاب...خیلی خوب عمل کرد گفت چون ...
ایشاله همیشه سالم باشی میدونی مهره سرخورده از جاش تکون خورده با پیج مهره فیکس میشه
پس مهرت هنوزم سرخورده هست ولی رعایت میکنی بیشتر نشده درسته .ببخشید هرمیپرسم از وقتی مریض شدم افسرده شدم استرس دارم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
ایشاله همیشه سالم باشی میدونی مهره سرخورده از جاش تکون خورده با پیج مهره فیکس میشه پس مهرت ه ...
حقیقتش دگ بعدس ام ار ای نرفتم ولی پر حالت عادی هیچ دردی ندارم مگر اینکه چهار زانو بشینم یا خیلی خم بشم دسشویی ایرانی برم وگرنه کمرم خوبه دردی نداره...میفهمم عزیزم ایشالله به زودی زود خوب میشی عزیزم