2777
2789

عصبیمیشه میگه پول ندارم یابدهکارم یالازم نداریم میگم شایدمهمکن بیادووسیله پذیرایی نداریم میگه ازپایین خونه مامانم میگیرم خسته شدم چیکار کنم راضی شه این اخلاق کوفتیش درس شه خسیس ام هس براخودش ومن ولی برابقبه اصا خسیس نیس

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه لوازم حرص نخور 

نباشه خودش آبروش میره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هم دردیم، فقط برای دیگران، خسیس تره

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
پس پولاشو خرج کی میکنه؟ خرج بنداز رو دستش اینوبیار اینو نداریم چه میدونم امان از دست این مردا

خرج خانوادش هرچقدم خرج کنه مهم نیس اصا براش

هر ما ماهیانه بگیر  اون ماهیانه هارو جمع کن بخر

ماهی ۲ و۳  تومن میگیرم ازش ولی میگم شایدپروشه خودم بگیرم البته شایداونجوریم نزاره بهش نگفتم تاالان

کسی که پولدار هست و خسیس بازی درمیاره رو هیچوقت درک نکردم، انگار این آدما فقط اومدن که لَجِ تو رو دربیارن😑

یه خانمی تو فامیل داریم همینطوریه چهارتا خونه و دو تا ماشین کرایه خونشو هم میگیره کلی درآمد و... حاضر نیست یه دست لباس درست حسابی بپوشه یه ادکلن خوب بزنه یه دستی به صورتش بکشه پس فردا قراره بمیری یکم زندگی کن آخه🤦🏻‍♀️

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)