2777
2789
عنوان

شوهرچش چران

573 بازدید | 20 پست

۳ سال وچن ماه ازدواج کردیم ۲ سال فهمیدم چش چرون قبل اون شاید دقت نکردن هردختری باشه نگاه میکنه حتی پشت فرمون ماشین ام میچرخه نگاشون میکنه منم کنارش باشم انگار وجودمنم حس نمیکنه کارشو میکنه اوایل باجنگ ودعوا بهش میگفتم بعدبازبون خوش ک من ناراحت میشم نکن ولی هیزیرش میزدوبازبون خوشم میگفتم مسخره میکرد باشوخی حرفموقطع میکرد یبارقران گذاشتم جلوش ک قسم بخوره ولی گف هرکاری بدت بیادمن انجام نمیدم اینجوری قسم خورد مثلا ولی بازادامه میدادمنم گفتم قسم خوردی میگف نکردم یا منقسم نخوردم بعدمنم گفتم باشه اگه توادامه بدی منم مث خودت چش میچرونم عصبی شد گفتم حالا میبینی ولی بازانجام میده منم نمیتونم اینجوری تلافی کنم دوس ندارم الان ازترس اینکه نگه سرحرفم نیستم بروش نمیارم شمابگید جای منبودین بروش میاوردین بعدش چجوری میشه حلش کرد این مشکل چش چرونیو

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ من جات بودم با چنگال چشاشو درمیوردم🙂

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

الان اینقدر رنگارنگ میان بیرون ک واقعا کنترل کردن چشم سخت شده

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
نیازهاتون برطرف کنید  اصلاب خودت میرسی؟

ب خودم میرسم ساده آرایشمم ی رژه فقط ک اونم میگه من دوس ندارم رژ بزنی اصا لباس بازهم دوس نداره خواهر ولی من خلافش عمل میکنم بخودم خیلی ساده میرسم موهامم چون فره نمیتونم زیادبازبزارم بنظرت چیگار کنم 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔