2777
2789
عنوان

شوهر انقدر بدررد نخور داریم مگه؟؟؟

723 بازدید | 26 پست

شوهرم خیلی تو فاز کندن از من و خانوادمه مثلأ داداشم برای تولدش ی کتونی ۹میلیونی گرفت ولی اون دیشب هیچی نگرفت حتی کادویی ام ک من گرفته بودم براش زد ب اسم خودش پولشم نداد بهم بهش میگم چوب پرده باید رو خونه باشه ن اینکه من با جهازم بخرم گفت من نمیخرم خیلی داره ازم میکنه خونه ای ک رنگ نداشت کثیف بود گرفته بهش گفتم رنگش کنیم بعد سر سال صاحبخونه پولمونو بده گفت ندارم گفتم من میدم تو بعدأ بهم بده گفت باشه اصلأ فکر نمیکردم قبول کنه یکسر از داداشم پول قرض میکنه امروز گفتم ماشینتو بده برم تا جایی گفت دست بابامه دیروزم باباش زده ی طرف ماشینمونو داغون کرده گفتم ینی چی همه چیزتون شریکیه این ماشین مال ماست یا پدرت گفت مال بابامه گفتم پس دیگه منو سوارش نکن من زیربار منت وسایل دیگران نمیرم حق با من نیست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادتش نده بیشتر ای این به این اخلاق سر هر چیز کوتاه نیا بگو خونه رو رنگ باید کنی اینجوری زشته خیلی م ...

خب دیدم نزدیک عروسیه دست و بالش خالیه بدشم زشت بود خونه اولمه اونقدر کثیف