2777
2789
عنوان

شما با خاله هاتون یا فامیلاتون خوبید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 90 پست

چیزی که میخوای کسی ندونم به هیچکس نگو حتی خانوادت 

بهشونم توضیح نده لازم نیست بگی نمیخوای یاهاشون در ارتباط باشی بهشون بگو ناراحتم کنین دیگه کنار شماهام نیستم خودشون متوجه میشن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

چیزی که میخوای کسی ندونم به هیچکس نگو حتی خانوادت  بهشونم توضیح نده لازم نیست بگی نمیخوای یاها ...

وای کاش انقدر که گفتید راحت بود

به مامانم گفتم من خاله ای ندارم،۳تا خاله دارم فقد با یکیش در ارتباطم

کفتم من خاله هایی به این نام ندارم دیگه

گفت پس یهو دور منم خط بکش نیا دیگه اینجا😐

من واقعا وضعیت روحیم خوب نیست رو به افسردگی ام ولی مگه میشه بتونم منظورمو به مامانم برسونم؟مگه میشه منو درک کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مامانت گفته باشه هم نياز نبود همسرت بدونه ك مامانت گفته ب همه

من عمه هام بهتر از خاله هام هستن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خاله م چشمش دنبال شوهر وزندگیمه

یا ابلفض 😐😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب مامانت گفته باشه هم نياز نبود همسرت بدونه ك مامانت گفته ب همه من عمه هام بهتر از خاله هام هستن

همسرم هنوز نمیدونه،ولی از اینور اونور میشنوه دیگه

عمه هام از خاله هام بدترن😅

عزیزم یه تجربه بهت میگم 

وقتی جلوی شوهر از فامیل خودت بدگویی کنی همین میشه  .... 

تا جایی ک میتونی چیزی از جزیئات اقوام و فامیلت رو ب شوهرت نگو ک همونا بشه سرکوفت زندگی ات 

اگه میگه نمیام جلوش وایسا .... به راحتی کوتاه نیا وقتی دلیلش اصلا قانع کننده نیست 

مگه نمیگی همین خالت زنگ میزنه و احوالتو میپرسه ؟ 

خب الان برای چی نری خونه اش ؟ 

با دوری کردن خودت ضربه میخوری فقط 

به هیچیش کار ندارم ولی شوهرت چ خاله زنکه!!! اصلا شوهر نباید نظر بده درمورد خاله و عمه آدم که اینجو ...

عزیزم ببخشید خاله و عمه‌ ادمو جای ادم نزارن ولی مامان تو انتظار داشته باشه تو جونتو بهشون بدی شوهرت میگه افرین بره بده؟

عزیزم مشکل اصلی الان شمایی که چرا از انسان ها انقدر توقع داری؟فک وفامیل دستت رو تا ته عسل کنی هم کاز میگیره باز الان زمونه جوری شده فقط کار دارن یادت میکنن ولی خب اینکه بیای خونه مادرت اوقات تلخی درست کنی درست نیست شوهرتم دیگه زیادی حساسه شما کاری براشون نکن توقعیم نداشته باش دوری ودوستی 

وای کاش انقدر که گفتید راحت بود به مامانم گفتم من خاله ای ندارم،۳تا خاله دارم فقد با یکیش در ارتباط ...

تازه که ازدواج کرده بودم همسرم با مهمانی،رفت و امد مشکل داشت وقتی چندبار پدر و مادرم اعتراض کردن بهشون گفتم ناراحتین گفتن اره منم وسیله هامو جمع کردم از خونشون اومدم بعدش که گفتن چرا اینجوری کردی یادشون انداختم که ناراحتی من برای بقیه مهم نیست،وقتی نیستن نباید بینشون باشم 

وقتی ناراحت میشید با شماهم کاری ندارم،الان بعد از ۵سال اگر کسی چیزی بگه مامانم میگه برید یا دنبالش باشید که بیاد وقتی کاریش ندارید اونم بیخیال شما میشه 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

عزیزم ببخشید خاله و عمه‌ ادمو جای ادم نزارن ولی مامان تو انتظار داشته باشه تو جونتو بهشون بدی شوهرت ...

شوهرت اصلا نباید حرفی بزنه 

من اینو میگم 

تو خودت باید با مادرت کنار بیای