2777
2789
عنوان

برای بارداری...

142 بازدید | 12 پست

خانما تو روزهای تخمک گذاری که اقدام میکنیم چیا رو رعایت کنیم‌بهتره که زودتر باردار بشیم؟؟من یه کورتاژ داشتم خرداد ماه 

دوماهه که اقدام میکنم دوباره اما هنوز نشدم 

بنظرم اصلا دقت نکن ب این چیزا مثل همیشه عادی باش راحت اینجوری بهتر جواب میگیری

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

جنسیت براتون مهمه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودمم فکر میکنم هرچی بیخیال تر باشم بهتره

چرا کوتاژ شدی عزیزم؟

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

شب اقدام کن سعی کن یک ساعت به سمت راست دراز بکشی بعد اقدام و پنج دقیقه هم پاهاتو بالا نگه داری 

به شرعیاتم توجه کن 

تو نت بزن اوقاتی که برای تشکیل نطفه مناسب نیس 

حسبی الله ❤
اصلا فقط میخوام باردار باشم و سالم باشه قلبش بتپه🥲

ای جان عزیزم انشاالله که خدا یه کوچولو سالم و ناز بزار تو بغلت😍واسه منم دعا کن 😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

سونو قلب جنین که رفتم ضربان قلب نداشت ،بعد از کورتاژ ازمایش دادم مشخص شد همسرم یکم مشکل داره خودمم ب ...

منم هنوز نرفتم سونو قلب 

استرس دارم

عصبی بشم یا کار کنم سریع لک بینی میشم

نمیدونم جرا

همش فکر میکنم چون قلبش تشکیل نشده اینجوریه

منم هنوز نرفتم سونو قلب  استرس دارم عصبی بشم یا کار کنم سریع لک بینی میشم نمیدونم جرا همش ف ...

نه عزیزم دلت رو بد نکن انشالله که میری صدای قلب قشنگش رو میشنوی 

اصلا به لکه بینی و این چیزا نیست اتفاقا برعکس من اصلا لکه بینی و این چیزا هم نداشتم ولی ضربان قلب نداشت حتی به سختی سقط شد چون جاش سفت شده بود بعدشم که کورتاژ

استرس رو از خودت دور کن من اینجوری بودم که یه لیوان آب هم میخواستم بخورم قبلش تو نی نی سایت سرچ میکردم یه وقتی بد نباشه انقد حساس بودم خیلی به تغذیه ام رسیدگی داشتم ولی خب قسمت نبود

منم هنوز نرفتم سونو قلب  استرس دارم عصبی بشم یا کار کنم سریع لک بینی میشم نمیدونم جرا همش ف ...

اصلا زود سونو نرو تا هشت هفته حتما صبر کن من شش هفته رفتم سونو به پیشنهاد دکترم ولی زود بود دکترم تا هشت هفته بهم زمان داد که قلبش تشکیل بشه ولی وقتی نشد دیگه کورتاژ کرد