2777
2789
عنوان

آیا شما عاشقید؟

323 بازدید | 43 پست

واقعا عشقو تجربه کردید و هنوزم بعد ازدواج عاشق همید؟ من عشق رو یکطرفه تجربه کردم .ولی بعدا دیدم اون اصلا پی این چیزا نیست و رفتم دنبال زندگیم. با شوهرم دوست شدم. عاشق نبودم هیچوقت ولی خب دوسش داشتم. اما بعد ازدواج خیلی برام عادی شد. بعد بچه هم کلا قلبم و عشقم مال دخترم شده. هیچ حسی نسبت ب شوهرم ندارم. خیلی ناراحتم ازین بابت. میخوام منم عاشقش باشم.مثل اونکه دوسم داره منم بهش حس داشته باشم ولی هیچی....صفر‌...الان ۱۲ساله با شوهرمم فقط. زندگیم خیلی یکنواخت و بی معنی میگذره. نمیدونم چیکار کنم

عشق برای قبل از داشتن طرفه وگرنه هر کس رو عاشق و دلباخته اش هم باشی بعد از رسیدن عشق از بین میره ، چون تا الان فقط ظواهر طرف رو می‌دیدی الان باطنش هم میبینی ، مدفن عشق وصاله

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق برای قبل از داشتن طرفه وگرنه هر کس رو عاشق و دلباخته اش هم باشی بعد از رسیدن عشق از بین میره ، چ ...

دقیقا. همون دوست داشتنم بعد اینکه دخترم بدنیا اومد از بین رفته. الان یهفته هم نبینمش دلم براش تنگ نمیشه. خیلی حسرت میخورم وقتی میبینم کسی عاشقه. عشق حس خیلی قشنگی بود....

عاشقش بودم ازدواجم کردیم هنوزم عاشقشم

چقدر خوب. قدر این زندگیتو بدون پس. من اصلا یادم رفته عشق چه شکلی بود. کم کم تو ذهنم دارم یه ادم جدید میسازم که عاشقش باشم.(تو دنیای واقعی نه ...فقط تو ذهنم)😓فک کنم دارم دیوونه میشم

دقیقا. همون دوست داشتنم بعد اینکه دخترم بدنیا اومد از بین رفته. الان یهفته هم نبینمش دلم براش تنگ نم ...

خب بله ، عشق حس قشنگیه اما راجب آدما موقتیه و اصلا این عشق و عاشقیا دیوانگی خیلی هاش ،چون اکثرن اگه به دعوا ختم نشه خوبه حالا ، یه روزی استادمون میگفت اگر لیلی و مجنون هم به هم میرسیدن وضعشون همین بود و عشقشون دوامی نداشت ، عشقشون چون به هم نمی‌رسیدند ماندگار بود، اما یه عشق ماندگاره ...

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
تجربه نکردم خدارو شکر. اما لعنت برعشقی ک دوطرفه نباشد

عشقی که چهار سال فقط دردشو کشیدم. پسری ک هیچوقت نفهمید عاشقشم...و دلی که بعد ازون سنگ شد...خیلی سخته عشق یکطرفه

اگه دست خودم بود عاشق میشدم. دل بعد از یه مدت دیگه خسته میشه از همه

اگه ما عشق رو تجربه کردیم شاید بخاطر اینه که طعمش رو متوجه بشیم بعد بریم عشق اصلی رو پیدا کنیم وگرنه عاشق آدمها نمیشه شد چون اکثرن و معمولا خودخواهن و ...، البته خود ما هم هستیم 

اگه ما عشق رو تجربه کردیم شاید بخاطر اینه که طعمش رو متوجه بشیم بعد بریم عشق اصلی رو پیدا کنیم وگرنه ...

نمیدونم. من هیچوقت عشق دوطرفه نداشتم که بدونم چه حسی داره.سر یه لحبازی با زندگیم وارد دوستی با شوهرم شدم. دوتا شهر متفاوت بودیم. و خیلی هم اتفاقی ازدواج کردیم.