2777
2789
عنوان

چندلر بینگ 😭

674 بازدید | 40 پست

باورم نمیشه باورم نمیشه که مرده .... اگر فرندز بین نیستین غم الان من رو نمیفهمین 

برای بار چهارم دارم این سریال میبینم ... واقعا بهترینشون چندلر بود ...

هر وقت غمگینم استرس دارم و.. حالم با فرندز خوب میشه ...

از این به بعد چطور گریه نکنم😭

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم 

چه خوبه یه نفر بعد از مرگش این همه آدم ناراحت باشن براش

خوش بحالش

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
متاسفم  چه خوبه یه نفر بعد از مرگش این همه آدم ناراحت باشن براش خوش بحالش

من برای هیچ بازیگری گریه نکردم و الان سر کار پشت میزم دارم برای چندلر قشنگم گریه میکنم

منم خیلی براش ناراحتم.😔 دیگه تو این اوضاع زندگی توی این مملکت فقط مونده بود غصه متیو رو بخوریم.

طفلی بعد از اونهمه سختی و بدبختی تازه زندگیش روی روال افتاده بود و کتابش پرفروش شده بود و خیلی خوشحال بود بابتش.

امیدوارم اگر اون دنیایی وجود داره اون دنیا زندگی خوبی داشته باشه.😔😔

برای حسرت یه زندگی معمولی...
منم خیلی براش ناراحتم.😔 دیگه تو این اوضاع زندگی توی این مملکت فقط مونده بود غصه متیو رو بخوریم. طف ...

خودش فوت شده یا کشتنش؟ آخه خوندم که جسدشو توی جکوزی خونه اش پیدا کردن و غرق شده

دختر ترک
من برای هیچ بازیگری گریه نکردم و الان سر کار پشت میزم دارم برای چندلر قشنگم گریه میکنم

آره واقعا

من برای استاد شجریان و پرویز پورحسینی خیلی حالم بد بود

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
منم خیلی براش ناراحتم.😔 دیگه تو این اوضاع زندگی توی این مملکت فقط مونده بود غصه متیو رو بخوریم. طف ...

منم همینطور ...‌واقعا احساس میکنم دین بزرگی به گردن من هست... فرندز برای من سریال نیست ... جلسه تراپیه اصن  .. امیدوارم دنیا دیگه براش قشنگ باشه

خودش فوت شده یا کشتنش؟ آخه خوندم که جسدشو توی جکوزی خونه اش پیدا کردن و غرق شده

😭😭😭