2777
2789

من قبل بارداری قندم لب مرز بود حالا تازه ازمایش دادم چکار کنم ک قندم نره بالا؟ میگن بامیه الان ک فصل بامیه نیست🥺

فقط خیلی مواضب قندت باش خیلی خیلی خطرناک۷ برا بچه اینو نمیگم ک بترسونمت بخاطر این میگم ک حتما احتیاط کنی بخاطربچت

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

پرهیز غذایی کن، شکر و شیرینی جات مصنوعی مثل ابمیوه ونوشابه رو حذف کن و کمتر برنج و ماکارونی و سیب زمینی بخور و بیشتر مغزی جات و سبزیجات بخور

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بخورم؟ الان در حد نصف بشقاب برنج خوردم خب گرسنه ام😭

با مغزی جات و پروتئین مثل گوشت ماهی و مرغ بدون برنج گرسنگیتو رفع کن

چی بخورم؟ الان در حد نصف بشقاب برنج خوردم خب گرسنه ام😭

برنج و ماکارونی ک قند داره چیزی دیگه بخور مواد غذایی ک فقط برنج نیست 

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

ترس نداره که قندت چند بود؟؟؟

همه چی بخور تو بشقابت باید همه چی باشه ،،

سبزیجات و ماست در کنار غذات بخور باهم 

من بارداری سووم گرفتم ،البته زیاد نبود ۹۶ بود ناشتام اما اصلا مراعاتم نکردم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
مثلا برا شام چی بخورم؟ 

کوکو سبزی، کوکو کدو، تخم مرغ، گوشت کبابی مرغ و ماهی، یا بخار پزشون کن بخور، سبزیجات مرینیت شده بخار پز یا سرخ کرده، مثلا کلم بروکلی و قارچ و با یکم نمک سرخ کن بخور