2777
2789
حکمت خدا این بوده ک اینقد زود باردار نشی الان بهترین وقت بودع برات😍

ممنون دعا کنید برام من خیلی سخت باردار میشم بچه اولم بعد ۷سال از ازدواج دومم باردار شدم زمانی که دیگه امیدم قطع شده بود

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که خدا برات بخواد عزیزدلم و بغلش کنی چندماه دیگه 

انشاالله فرشته ناز شماهم سالم دنیا بیاد و نامدار باشه😍😍

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
وای چه جالب. هیچ علائمی نداشتی؟ 

نه هیچی نه ویار نه سینه درد نه حالت تهوع هیچی فقط خوابم زیاد شده بود برعکس الان اصلا خواب ندارم حدود یک هفته ال ۱۰ روز ساعت ۳ و۴بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره دیروز بیبی چک گرفتم امروز زدم اینجوری شد😅😅😅

ممنون  انشاالله همیشه سلامت باشی ودنیا ب کامت باشه

منم این ماه باردار شدم. منم تقریبا  از نی نی سایت باردار شدم😅 چند ماه قبل اینجا تاپیک زده بودن یه نفر راهنمایی کرد کپسول اوابست خورده باردار شده. بعد منم اینکار رو‌کردم . بیشتر هم تحقیق کردم تو نی نی سایت. برای شوهرم هم فرتیل اید گرفتم. این ماه هر دومون خوردیم و به خواست خدا باردار شدم. شما هم سخت باردار میشی ان شاءالله دفعه بعد مکمل هم استفاده کنید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه هیچی نه ویار نه سینه درد نه حالت تهوع هیچی فقط خوابم زیاد شده بود برعکس الان اصلا خواب ندارم حدود ...

آخی خدا نی نی هاتو حفظ کنه... 

برا منم دعا کن باردار باشم

منم به زودی مامان میشم بگو ایشالاااا 😘
منم این ماه باردار شدم. منم تقریبا  از نی نی سایت باردار شدم😅 چند ماه قبل اینجا تاپیک زده بودن ...

خدا روشکر خیلی خوشحال شدم انشاالله به سلامت بغل کنی عشق خاله شو😍😍😍

انشاالله اگه این بچه هم به لطف و مهربانی خدا به دنیا بیاد دیگه سنم از بچه دار شدن میگذره بالای ۳۵ سال هستم دعا کنید برام این بچه دوم من 😍😍😍

آخی خدا نی نی هاتو حفظ کنه...  برا منم دعا کن باردار باشم

انشاالله که بارداری