2777
2789
عنوان

شهر همدان یا کرج برای زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8833 بازدید | 266 پست
والا منم سالهاست کرجم شهرخوبیه ازنظر امکاناتم عالیه فاصلا ۳۰ دقیقه ای تا تهران نمیدونم چرا اینقدر زو ...

شهری که شغل و اقتصادش صفره فقط قیمت ملکش بالاست مردمش هم با همین پستهای این تاپیک مشخصه افکارشون و سالها کنارشون زندگی کردم برای من یک نفر اصلا قابل دفاع نیست این حرفها دکترهای معمولیش حداقل یک ماه باید تو نوبت باشی یک جراح بینی داره وقتهاش چهار پنج ساله کلا یک بیمارستان خصوصی داره اونم من که سال ۶۴ به دنیا اومدم اونجا بوده کاش راجع به هرچیزی بدون تعصب نظر بدیم .... 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نسبت کرج به تهران رو گفتم. نسبت تهران به تهران رو نگفتم

آخه مولوی محله است که با جهانشهر مقایسه میکنی و اصرار داری درست میگی چیشون شبیه همه ؟ یک سری محله ها هست میگن برفرض جز جهانشهر شما اونا رو رفتی بافت اصلی رو نرفتی در ضمن مهرشهر هم که خیابونهاشو گفتی زندگی کردی خیابون چهارم و پنجم نداره محض اطلاعت از صد شروع میشه پس اطلاعات اشتباهه اونجا هم زندگی نکردی قطعا !!! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مولوی محله است که با جهانشهر مقایسه میکنی و اصرار داری درست میگی چیشون شبیه همه ؟ یک سری محله ها ...

انقدر جبهه گرفتی که حتی درست نخوندی.

دقیقا گفتم بله اونجا هم بود. چهارم هم بودم. پنجم هم بودم. 

نگفتم چهارم و پنجم اونجا هست. 

خودشکن آینه شکستن خطاست

انقدر جبهه گرفتی که حتی درست نخوندی. دقیقا گفتم بله اونجا هم بود. چهارم هم بودم. پنجم هم بودم.  ...

جبهه نگرفتم شما اصرار داری کرج پر آدمهای خلافکاره کامنتهات هست منم گفتم جای درست زندگی نکردی هنوزم سرحرفم هستم چون تو محله های ما از این خبرها نیست پس شما حاشیه بودی مثل بقیه شهرها که حاشیه شون پر از آدم‌های خلافکاره مثل همون مولوی که میگی دقیقا 

شهری که شغل و اقتصادش صفره فقط قیمت ملکش بالاست مردمش هم با همین پستهای این تاپیک مشخصه افکارشون و س ...

افکارمونمگه چشه حقیقتو میگیم زور دارهه شلوغی دکتراش بخاطر کمبود امکاناتش نیس از همه شهرها میان اینجا بخاطر اون مطب هاشلوغه ازبس دکترهای خوبی دارهه همین فریمانی نصف پرونده هاش از کرمانشاه و خرم آباد و اهواز بقیه شهرها دارهه یاهمون دکتری که میگی عمل بینی دیر نوبت میده کارهاشو دیدی اصلا کارهاشو قیمتش باتهران قابل قیاس نیس خودم اونجا بودم دیدم چند نفری تهران عمل کردن بودن ترزده بودن تو دماغشون اومده بودن اینجا واسه عمل مجدد که یکم فرم بگیرهه 

لطفا دکترهای دانشگاه آزاد اونجا رو بااینجا مقایسه نکن بای دوست خوبم

خیلی جبهه گرفتی

ایشون توهین نکنه هرچی دوست داره از اول تاپیک گفته 

افکارمونمگه چشه حقیقتو میگیم زور دارهه شلوغی دکتراش بخاطر کمبود امکاناتش نیس از همه شهرها میان اینجا ...

ازکوزه برون تراود هرچی در اوست حکایت شماهاست قطعا من همدان سالها زندگی کردم برخورد شماها عادی برام اما تو یک سایت عمومی وجه همدان و مردم خوبش رو با این توهین ها به دیگران خراب نکنید ...

ازکوزه برون تراود هرچی در اوست حکایت شماهاست قطعا من همدان سالها زندگی کردم برخورد شماها عادی برام ا ...

توهینی بود آیا 

سالها زندگی کردی اینجوری سعی در تخریبش نمیکردی حرف باشما ندارم لطفا ریپ نزنید 

کرج رو با همدان مقایسه میکنی؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐  من چندسال پیش رفته بودم همدان انگار مردمش صدس ...

التماس شعور🤣این چ طرز حرف زدن. لابد شما خیلییییی خوشگل بودی محو شما شده بودیم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
توهینی بود آیا  سالها زندگی کردی اینجوری سعی در تخریبش نمیکردی حرف باشما ندارم لطفا ریپ نزنید& ...

چه تخریبی ایشون میگه کرج بیمارستان و پزشک نیست شما هم میگی همه دانشگاه آزادی هستن 

در مورد افغانی ها هم که تو یک پست گفتی همدان کار برای مردمش نیست چه برسه به افغانی ها!

درمورد جرم و جنایت والا صفحه های همدان رو میبینم چه خبره ...

درنهایت شما همدانی ها خیلی دوست دارید تهران کرج زندگی کنید از شماره پلاک ماشینهاتون و شماره موبایلهاتون معلومه و این حرفها از حسادت هست چیزی که زیاد میبینم درنهایت روز شما هم بخیر !

افکارمونمگه چشه حقیقتو میگیم زور دارهه شلوغی دکتراش بخاطر کمبود امکاناتش نیس از همه شهرها میان اینجا ...

عزیزم یادت رفت اینت رو بگی دکتر مستوفی زاده بهترین دکتر زنان که مدرکش رو از آمریکا گرفته و باید ۶ ماه منتطر بمونی تا بهت وقت بده و یا دکتر بیژن حیدری بهترین دکتر ارتوپد که هر کسی بهش مراجعه میکنه محال پا دردش خوب نشه 

و حتی خانواده من که تهران زندگی میکنن اولویتشون دکترای همدان هستن 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

چه تخریبی ایشون میگه کرج بیمارستان و پزشک نیست شما هم میگی همه دانشگاه آزادی هستن  در مورد افغ ...

پس ما از گشنگی مردیم لابد کار نیس 😂والا اونی که بی عار وبی درد باشه هیچ جا براش کار نیس همش میناله...

افغانی هم جراعت نداره بیاد نه که از کارنباشه نه فقط همدان کلا منطقه غرب افغانی وجودشو ندارهه بیاد

لابد ایل تبار خودت که اصالت همدانی ندارن پلاک و خط شون تهران 

اره اصلا ما حسود آب دهنمون رفته واسه هوای پاک و امینت بالای شهر شما که حسادت میکنیم🤣

کشتن کارگردان و هنرمندان و تجاوز و.....همش مال شهرماست شما بخودت نگیرامینت تون بالاست خوشبحالتون